Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο DA14 στην "Αποκάλυψη": "Έπεσεν εκ του ουρανού αστήρ μέγας καιόμενος ως λαμπάς"!ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ...

 «... Καὶ ὁ τρίτος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ἔπεσεν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ ἀστὴρ μέγας καιόμενος ὡς λαμπάς, καὶ ἔπεσεν ἐπὶ τὸ τρίτον τῶν ποταμῶν καὶ ἐπὶ τὰς πηγὰς τῶν ὑδάτων 11. Καὶ τὸ ὄνομα τοῦ ἀστέρος λέγεται ὁ Αψινθος. Καὶ ἐγένετο τὸ τρίτον τῶν ὑδάτων εἰς ἄψινθον, καὶ πολλοὶ τῶν ἀνθρώπων ἀπέθανον ἐκ τῶν ὑδάτων, ὅτι ἐπικράνθησαν "12 κεφ8 (10-12) ...

Το σημερινό γεγονός στην Ρωσία ή κάποιο άλλο μελλοντικό είναι αυτό που αναφέρεται στην «Αποκάλυψη του Ιωάννου"? "Πριν την έλευση του βδελύγματος της Ανομίας (του Παγκόσμιου ηγεμόνα Αντιχρίστου) κατά την Αποκάλυψη θα προηγηθούν σωρείες δεινών στην ανθρωπότητα που περιγράφονται μέσα από το άνοιγμα επτά σφραγίδων, και μέσω επτά σαλπισμάτων "γράφει ο Ιωάννης.Στο τρίτο σάλπισμα περιγράφεται σαφώς η πτώση ενός "βαριού" ουράνιου σώματος στην γη το οποίο θα προκαλέσει απίστευτες καταστροφές αλλά και μόλυνση των υδάτων.

Απλά σημειώνουμε ότι αν αναλογιστούμε και το θέμα της παραίτησης του Πάπα, όπως και την ίδρυση δύο υπερεθνικών οργανισμών όπως της Ευρασίας και της ΤΑFΤΑ (το θηρίο και η εικόνα του θηρίου όπως λέει η Αποκάλυψη ;), μαζεύονται "σημεία των καιρών" που δεν μπορούν να αγνοηθούν και προκαλούν ανησυχία στην μερίδα των ανθρώπων που πιστεύουν στις Γραφές ....

Όπως ξέρουμε ο DA14 2012 περνάει ξυστά από την Γη όμως μεταφέρει από πίσω του πολλαπλό θανατηφόρο φορτίο με την μορφή μικρότερων αστεροειδών, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές σε διάφορα μέρη της υφηλίου, αλλά και να προκαλέσει μόλυνση των υδάτων όπου αυτά πέσουν! Φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί από το μέγεθος των θραυσμάτων, και την ικανότητα της ατμόσφαιρας να ανταπεξέλθειν στην εξαέρωσή τους η όχι.

Η ανησυχία εντοπίζεται πλέον στην διάρκεια της ημέρας, και μετά την απομάκρυνση του αστεροειδούς, μήπως μεγαλύτερα κομμάτια από την "ουρά του κτυπήσουν πυκνοκατοικημένες περιοχές σε διάφορα σημεία της Γης, οπότε ο" μίνι "Αρμαγεδόνας εξελιχθεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Ο αστεροειδής, όπως ήδη έχει ενημερώσει το defencenet.gr εδώ και μήνες, αλλά και χθες το βράδυ με τελευταία ανάρτηση λίγο πριν η βροχή των μετεωριτών κτυπήσει την Σιβηρία, έχει μέγεθος περίπου μισού ποδοσφαιρικού γηπέδου και θα περάσει από τη Γη, στις 21.00 ώρα Ελλάδας σε απόσταση μόλις 27,700 χιλιομέτρων!

Αν κτυπούσε την Γη η ισχύς της πρόσκρουσης θα απελευθέρωνε ενέργεια μεγατόνων ΤΝΤ 2,5, 1250 φορές μεγαλύτερη από αυτή την βόμβας που έπληξε την Χιροσίμα.

Βέβαια, όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα (παρά το γεγονός ότι λένε ψέματα τα διαστημικά κέντρα των ΗΠΑ που υποστηρίζουν ότι το σημερινό γεγονός στην Ρωσία δεν έχει σχέση με τον αστεροειδή και ελπίζουμε ότι δεν λένε ψέματα και για την ακινδυνότητα του DA14), τίποτα δεν αποκλείει ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα υπάρξει περίπτωση Άψινθου, που θα πέσει εκ του ουρανού καιόμενος ως λαμπάδα, και θα επιφέρει τέτοιο πλήγμα στον πλανήτη, που τα χρόνια της Μαύρης Πανώλης τον Μεσαίωνα θα θυμίζουν εποχές ευημερίας .

Καλές οι γεωπολιτικές συγκρούσεις αλλά για να συνεχιστεί το παιχνίδι πρέπει να υπάρχει σκακιέρα. Μήπως θα έπρεπε οι μεγάλες δυνάμεις (κυρίως ΗΠΑ, Ρωσία) να συνεργαστούν όπως είπε και ο αναπληρωτής Ρώσος πρωθυπουργός Ντιμίτρι Ρογκόζιν, στην αντιμετώπιση "εξωγήινων σωμάτων", γιατί καμμιά φορά "ο θάνατος έρχεται από ψηλά και είναι για όλους το ίδιο".


ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Ανακοίνωση της NASA σκορπίζει ανησυχία "Δεν ξέρουμε τι κτύπησε την Ρωσία" 

(Ανανέωση 18:50) Πριν λίγα λεπτά η ΝΑSA επιχειρώντας ακριβώς να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουμε, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση η οπoία περισσότερο περιπλέκει παρά ξεκαθαρίζει τα πράγματα:

«Η τροχιά του μετεωρίτη που έπεσε στη Ρωσία ήταν σημαντικά διαφορετική από την τροχιά του αστεροειδή 2012 DA14 γεγονός που δεν συνδέει με κανένα τρόπο τον πρώτο μετεωρίτη με τον DA14.

Οι πληροφορίες εξακολουθούν να συλλέγονται σχετικά με τον μετεωρίτη που έπεσε στη Ρωσία και οποιαδήποτε ανάλυση του γεγονότος είναι πρόωρη για να γίνει προς το παρόν.

Στο οπτικό υλικό του μετεωρίτη φαίνεται ότι περνά από αριστερά προς δεξιά σε σχέση με τον Ήλιο που ανατέλλει, κάτι που σημαίνει ότι ταξιδεύει από το βορρά προς το νότο. Η τροχιά του DA14 κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση:. Από το νότο προς το βορρά » ( Πηγή spaceweather )

Με άλλα λόγια η NASA περιορίζεται στο να πει ότι δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτό που έπεσε στη Ρωσία ούτε έχουμε νεότερα στοιχεία και ο DA14 έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση. Τώρα ησυχάσαμε!

Μαλιστα μιλά για έναν μετεωρίτη, ενώ αυτό που είδε όλος ο πλανήτης είναι πολλά τμήματα μετεωρίτη, ενισχύοντας φυσικά την αρχική δαρροή ότι το σώμα κτυπήθηκε από βλήμα και εν συνεχεία διαλύθηκε.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------(Αρχικό κείμενο)

Κρίσιμα ερωτήματα από το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση ούτε από τη ΝASA, ούτε από την Roscosmos για τους μετεωρίτες που κτύπησαν σήμερα την περιοχή Τσέλιαμπινσκ των Ουραλίων και κυρίως από τον ισχυρισμό τους ότι δεν έχει σχέση το κύμα των μετεωριτών με τον αστεροειδή ο οποίος 2012DA14 σήμερα πρόκειται να περάσει απόσταση "τρίχας" από τη Γη.

Αυτό που ισχυρίζονται NASA και της Roscosmos έχει πιθανότητα πολύ χαμηλότερη του ενός δισεκατομμυρίου: Δηλαδή μετεωρίτες να κτυπήσουν τη Γη από άλλη κατεύθυνση και τευτοχρόνως ένας αστεροϊδής να περάσει σε τόσο μικρή απόσταση από την Γη. Τι θέλουμε να πούμε: Προφανώς απέκρυψαν για ευνόητους λόγους ότι ο DA14 έχει «συνοδά σώματα", δηλαδή ότι υπάρχει νέφος μετεωριτών γύρω του, το οποίο προηγείται του αστεροϊδή, αλλά και έπεται αυτού.

Σστα νεότερα χρόνια, είναι η πρώτη φορά που προκαλούνται τόσες ζημιές σε έξι συνολικά πόλεις και τουλάχιστον 800 άνθρωποι τραυματίζονται.

Όλες οι προβλέψεις της NASA για τον DA14 ο οποίος ανακαλύφθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 2012 από ερασιτέχνες αστρονόμους του αστεροσκοπείου OAM Παρατηρητήριο, στην La Sagra της Ισπανίας -και όχι από τη NASA- όταν βρισκόταν σε απόσταση 4,32 εκατ. χλμ λένε πως ο αστεροειδής δεν πρόκειται να χτυπήσει τη Γη, και ότι αυτός θα περάσει σε απόσταση 27.500 περίπου χιλιομέτρων στις 19:24 σήμερα το βράδυ την ώρα που θα βρίσκεται πάνω από την Ινδονησία.

Το ίδιο εξακολουθούν να λένε και τώρα επιμένοντας πως παρακολουθούν τον αστεροειδή και η τροχιά του δεν έχει μεταβληθεί με κίνδυνο αυτός να συγκρουστεί με τη Γη. Μπορεί αυτό να είναι ορθό, σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα που παρουσιάζουν-και όντως ο αστεροειδής να προσπεράσει τη Γη , πόσο όμως τυχαίο μπορεί να είναι η βροχή των μετεωριτών αυτών με τον DA14?

Πόσο πιθανό είναι να συμπέσουν δύο σώματα ένα των 50 έως και 70 μέτρων και 180,000 τόνων όπως είναι ο DA14 και ένα σαν αυτό - που ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς ήταν-την ίδια ημέρα? Κάτω από απειροελάχιστες.

Ένα σώμα τουλάχιστον σαν τον DA14 εμφανίζεται κάθε 40 με 50 χρόνια και συντρίβεται στη Γη, κάθε 1200 χρόνια. Περιττό δε, να προσθέσουμε πως ένα τόσο κοντινό πέρασμα στα 27,000 χλμ. είναι εξίσου σπάνιο.

Έτσι εάν ρωτούσατε τον οποιοδήποτε ειδικό πόσο πιθανό είναι έχουμε πτώση μετεωριτών και την προσέγγιση ενός αστεροειδή των 60 μέτρων ταυτόχρονα την ίδια ημέρα είναι σίγουρο πως θα γέλαγε. Και όμως αυτός ο μετεωρίτης που έπεσε στα Ουράλια και ήρθε σύμφωνα με δηλώσεις των Ρώσων από το πουθενά από την πλευρά του Ήλιου χωρίς να γίνει αντιληπτός έρχεται την ίδια ημέρα με τον DA14.

Απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα πλην αυτής της απιθανότητας της συνάντησης δύο μετεωριτών πάνω από τη Γη, δεν μπορεί να υπάρξει. Τουλάχιστον όχι ακόμη.

Υπάρχουν όμως και άλλα ερωτήματα:

Γιατί η NASA με το περίφημο πρόγραμμα NEO (Near Earth Objects) όπου σε αυτό καταγράφονται όλα τα επικίνδυνα σώματα τα οποία πλησιάζουν τη Γη απέτυχε να καταγράψει την νέο αυτό μετεωρίτη και την είσοδό του στην ατμόσφαιρα?

Γιατί ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το τι ακριβώς-και το κυριότερο-τι μεγέθους ήταν το σώμα που έπεσε στα Ουράλια? Γιατί ακόμη δεν έχει απαντήσει στο ερώτημα εάν ο DA14 έχει άλλα «σώματα» που το συνοδεύουν?

Και εν τέλει τι πιθανότητες υπάρχουν και άλλοι μετεωρίτες να κτυπήσουν τη Γη σχετιζόμενοι με την άφιξη του DA14?

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


- O DA14 live

Live broadcast by Ustream
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο