Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Άγρια επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και αγροτών στην Ανθήλη.(video & φωτογραφίες)


Σοβαρά επεισόδια με ξυλοδαρμούς μεταξύ αστυνομικών και αγροτών που επιχείρησαν να κλείσουν την εθνική οδό στο ύψος της Ανθήλης το μεσημέρι της Τετάρτης. Η αιτία που ξέσπασε τον πόλεμο ήταν ο αιφνιδιασμός που επιχείρησαν οι αγρότες προκειμένου να καταφέρουν να ανέβουν στο οδόστρωμα.

Μερίδα των αγροτών κατευθύνθηκε προς τα ΜΑΤ που ήταν παρατεταγμένα στον παράπλευρο για να εμποδίσουν την διέλευση των αγροτών ενώ την ίδια ώρα οι υπόλοιποι ανέβαιναν κρατώντας σημαίες και πανηγυρίζοντας στην Εθνική Οδό.

Τα ΜΑΤ μεταφέρονται στην Εθνική και ο πόλεμος αρχίζει.


Οι αγρότες άρχισαν να πετούν ξύλα, πέτρες, καφέδες και νερά στους αστυνομικούς.Ο ίδιος ο αστυνομικός Διευθυντής Γρηγόρης Τσιμιτσέλης συνεπλάκη με τους αγρότες όταν επιχείρησε σύλληψη.

Λίγη ώρα αργότερα αποχωρεί τραυματισμένος και με σκισμένα ρούχα.

Νικητές δήλωσαν οι αγρότες που αποχώρησαν αρκετή ώρα αργότερα

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην σημερινή συγκέντρωση συμμετείχαν πάνω από 400 αγρότες από όλη την Φθιώτιδα την Λοκρίδα και την Βοιωτία.

Λίγο μετά τις δύο ο πρόεδρος του Αγροτικού Παμφθιωτικού Συλλόγου συλλαμβάνεται. Μαζί του ο Ντ. Πανταζής μέλος του Παμφθιωτικού και ένας ακόμη από το μπλόκο του Δομοκού.Έξω από την αστυνομική Διεύθυνσης Φθιώτιδας συγκεντρώθηκαν αγρότες για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες όσοι όμως βρέθηκαν εκεί συνελήφθησαν επίσης.

Δείτε το video στο webtv.lamiastar.grΕυχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο