Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Στο χείλος της καταστροφής ο Σμαραγδής εξαιτίας του Χαβιάρι!


Γιάννης Σμαραγδής: "Οι θεατές θα ήταν διπλάσιοι εάν η ταινία δεν δεχόταν αυτή τη χυδαία "υποδοχή" από τους κριτικούς"!
"Μέχρι τώρα κατάφερα να κάνω μεγάλες παραγωγές, αλλά να μείνω φτωχός. Τώρα είμαι στο χείλος του γκρεμού. Δεν είχα και δεν έχω αυτοκίνητο. Πηγαίνω με τα πόδια στο μετρό και έχω μειώσει στο ελάχιστο τις ανάγκες μου, όπως και όλοι οι Έλληνες.", εξομολογείται στην εφημερίδα Real και τον Άρη Βασιλειάδη, ο διεθνώς αναγνωρισμένος σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής.

Αιτία για το μεγάλο οικονομικό του πρόβλημα ήταν η πρόσφατη ταινία "Ο Θεός Αγαπάει Το Χαβιάρι". "Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα χρωστούσαμε, από τη στιγμή που οι Ισπανοί και οι Ούγγροι που θα ήταν συμπαραγωγοί έκαναν πίσω λόγω κρίσης. Αλλά και οι Ρώσοι παραγωγοί υποχώρησαν σε μεγάλο βαθμό, έπειτα από άτσαλες συμπεριφορές των τότε κυβερνώντων", λέει ο σκηνοθέτης.

Το ρεκόρ του "Ελ Γκρέκο, που το είδαν πάνω από 1 εκατομμύριο θεατές, μοιάζει μακρινό. "Ο Θεός Αγαπάει Το Χαβιάρι" έκοψε 320,000 εισιτήρια και ο Γιάννης Σμαραγδής εξηγεί ότι: "Οι θεατές θα ήταν διπλάσιοι αν δεν δεχόταν αυτή τη χυδαία "υποδοχή" από τους κριτικούς, που χτύπησαν δύο βασικά στοιχεία της ταινίας: τις έννοιες της πατρίδας και της ψυχής. Αλλά φαίνεται ότι δεν πιστεύουν ούτε στο ένα ούτε στο άλλο".


Zappit

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο