Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Κάνουν έξωση σε στρατιωτικούς για να στεγάσουν λαθρομετανάστες!


Κάνουν έξωση σε στρατιωτικούς και στις οικογένειές τους για να δώσουν τα οικήματα στα οποία μένουν σε παράνομους μετανάστες. Συμβαίνει σύμφωνα με όσα καταγγέλουν στρατιωτικοί στην Μυτιλήνη ,όπου ένα στρατόπεδο το οποίο έκλεισε μετατράπηκε σε συγκρότημα στρατιωτικών οικιών για στρατιωτικούς που δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να πληρώνουν ενοίκιο!

Οι πληροφορίες ότι τώρα θα τους βγάλουν από τα οικήματα για να μετατρέψουν το στρατόπεδο σε κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών έχει προκαλέσει όπως είναι φυσικό αναστάτωση.
Οι πληροφορίες έφθασαν στον ΣΥΣΜΕΔ ο οποίος με έγγραφό του ρωτά τι συμβαίνει.
Ελπίζουμε η απάντηση αυτή τη φορά να είναι επί της ουσίας και να μην έχουμε νέες φυλακίσεις.
Το έγγραφο του ΣΥΣΜΕΔ:
Διάθεση στρατοπέδου 296 Μ/Κ ΤΕ για τη φύλαξη παράνομων μεταναστών
Κε Υπουργέ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ηλεκτρονικών εφημερίδων της νήσου Λέσβου, φέρεται να υπάρχει οριστική απόφαση, με άμεση κινητοποίηση μάλιστα των αρμόδιων φορέων, το πρώην στρατόπεδο του 296 Μ/Κ ΤΕ, κείμενο στον περιφερειακό δρόμο της Μόριας Λέσβου, να γίνεται χώρος συγκέντρωσης και κράτησης παράνομων μεταναστών.
Τονίζεται ότι, μετά την αποχώρηση του προσωπικού και των μέσων από το υπόψη στρατόπεδο, κτίριά του, αφού επισκευάστηκαν με ιδία εργασία του στρατιωτικού προσωπικού, διατέθηκαν και λειτουργούν πλέον ως Στρατιωτικά Οικήματα (περίπου 40 τ.μ. έκαστο), στα οποία ήδη στεγάζονται οικογένειες με μικρά παιδιά, αλλά και κατασκευάζονται και νέα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες στεγαστικές ανάγκες των στελεχών που υπηρετούν στη νήσο, στη δύσκολη μάλιστα οικονομική κρίση που βρίσκεται η Χώρα μας και τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που έχουν οι οικογένειες των στρατιωτικών συνεπεία της άνευ υπαιτιότητάς τους δραματικής μείωσης των εισοδημάτων τους.
Η ως άνω είδηση προκάλεσε αναστάτωση στις οικογένειες των συναδέλφων μας στρατιωτικών, που προσπαθούν να ενημερωθούν από κάποιον αρμόδιο εάν οι πληροφορίες έχουν βάση ή όχι και εάν σε καταφατική περίπτωση, εάν δηλαδή διατεθεί το ανωτέρω στρατόπεδο και κατ΄ επέκταση τα οικήματα για τη φύλαξη των μεταναστών, τι πρόκειται να γίνει με τις οικογένειές τους.
Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εάν υφίσταται πρόθεσή σας για διάθεση του στρατοπέδου του 296 Μ/Κ ΤΕ και των ευρισκομένων εντός αυτού Στρατιωτικών Οικημάτων για τη φύλαξη και κράτηση των παράνομων μεταναστών.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο