Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Δημοτικός Χειμερινός Κινηματογράφος Θήβας: “Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι”.


Από την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 έως την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 θα προβάλλεται στο Δημοτικό Χειμερινό Κινηματογράφο Θήβας, που λειτουργεί υπό την διεύθυνση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), η κινηματογραφική ταινία “Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι”.
Ώρα Προβολής: 21.15


Περίληψη:
 Ο Μπίλμπο Μπάγκινς, ένα Χόμπιτ, αποφασίζει να σώσει το βασίλειο του Έρεμπορ από τον τρομερό δράκο Νοσφιστή. Με την απρόσμενη βοήθεια του Γκάνταλφ του Γκρίζου, ο Μπίλμπο ακολουθεί μια ομάδα δεκατριών νάνων, της οποίας επικεφαλής είναι ο θρυλικός πολεμιστής, Θόριν Δρύασπις. Το ταξίδι τους θα τους οδηγήσει στην Ερημιά, σε επικίνδυνους τόπους γεμάτους Τελώνια, Ορκ, φονικούς λύκους και μάγους. Για να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους που βρίσκεται στην Ανατολή, στο Μοναχικό Βουνό, πρέπει πρώτα να καταφέρνουν να βγουν ζωντανοί από τις σήραγγες των τελωνίων. Εκεί, όμως, ο Μπίλμπο θα συναντήσει το πλάσμα που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα... το Γκόλουμ. Στις όχθες μιας υπόγειας λίμνης, ο Μπίλμπο Μπάγκινς θα ανακαλύψει ότι διαθέτει επινοητικότητα και θάρρος που ξεπερνά τη φαντασία του, καθώς θα καταφέρει να αποκτήσει το «πολύτιμο» δαχτυλίδι του Γκόλουμ, το οποίο διαθέτει απρόσμενες και χρήσιμες ιδιότητες. Είναι ένα απλό, χρυσό δαχτυλίδι δεμένο άρρηκτα με τη μοίρα της Μέσης Γης, με τρόπους που ο Μπίλμπο δεν μπορεί καν να διανοηθεί.

Ηθοποιοί : Martin Freeman, Ian Mckellen, Richard Armitage, Graham McTavish, Ken Stott, Aidan Turner, Mark Hadlow, Jed Brophy, Adam Brown, John Callen, Peter Hambleton.
Σκηνοθέτης: Peter Jackson.
Σεναριογράφοι: Peter Jackson, Philippa Boyens, Guilermo del Toro, Fran Walsh.
Συγγραφέας: J.R.R. Tolkien.

Από τη ΔΗ.Κ.Ε. Δήμου ΘηβαίωνΕυχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο