Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Βοιωτίας: Για ακόμη μία φορά η εργοδοσία της Σωληνουργείας Θηβών δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο.

Για ακόμη μία φορά η εργοδοσία της Σωληνουργείας Θηβών δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Με εξώδικο που έστειλε στα γραφεία του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Βοιωτίας  καταφέρεται ενάντια στη πολιτική και συνδικαλιστική του δράση. Τους ενημερώνουμε πως οι απειλές και οι τρομοκρατικές τους μέδοδοι δεν πρόκειται να πιάσουν τόπο ποτέ και πουθενά.
Οι πρακτικές αυτές θυμίζουν εποχές περασμένων δεκαετιών, τις οποίες το σύνολο του ελληνικού λαού τις έχει απορρίψει προ πολλού.
Για την ιστορία, ποτέ το Συνδικάτο δεν χώρισε τους συνάδελφους ανάλογα με την πολιτική τους δράση, το τομέα εργασία τους, κ.τ.λ. Αντίθετα ήταν το μοναδικό που τους κάλεσε να αντισταθούν μαζικά και σε συμπόρευση με άλλους εργαζόμενους κόντρα στις επιδιώξεις της εργοδοσίας, να ακυρώσουν στη πράξη την εκ περιτροπής εργασία.
Οι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης εταιρείας και της ευρύτερης περιοχής ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Καλούμε τους συνάδελφους που εργάζονται στη συγκεκριμένη εταιρεία, τους εργαζόμενους της ευρύτερης περιοχής να καταδικάσουν τέτοιου είδους πρακτικές που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν και να καταστείλουν τις αγωνιστικές διαθέσεις των εργατών και ταυτόχρονα να πλήξουν στις συνειδήσεις των εργαζόμενων το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Καλούμε όλα τα σωματεία, τη διοίκηση του Ε.Κ.Θ., τη διοίκηση της Π.Ο.Ε.Μ. να πάρουν άμεσα θέση.
Δεν υποκύπτουμε. Συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Για την οργάνωση των εργατών σε ταξική κατεύθυνση που θα έρχεται σε ρήξη με αυτούς που μας θέλουν υποταγμένους, στη λογική της ανάθεσης. Δυναμώνουμε τα ταξικά σωματεία.

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

09/05/2014
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο