Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Η ΦΙΕΣΤΑ ΕΠΑΝΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ Β΄ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Β' Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ( 2013 - 14 ) Ο. ΥΠΑΤΟΥ ΣΤΗΝ Α’ Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ



Δημοτικό Γήπεδο Υπάτου
Σάββατο 3 Μα΄ι΄ου 2014
Πραγματοποιήθηκε μέσα σε Εορταστική ατμόσφαιρα η Ποδοσφαιρική Εκδήλωση – Φιέστα , επανόδου του Ιστορικού Α.Ο. Υπάτου  και πάλι στην Α ΄ Ε.Π.Σ.Βοιωτίας 15 χρόνια μετά στο Δημοτικό Γήπεδο Υπάτου .
Οι  Γηπεδούχοι , Πρωταθλητές του Β΄ Ομίλου της Β ΄ Ε.Π.Σ.Βοιωτίας του Α.Ο. Υπάτου αντιμετώπισαν τον ΠΑΟ Κοκκίνου  της Α ΄ Ε.Π.Σ.Βοιωτίας σε έναν αγώνα πού παρουσίασε όμορφο θέαμα και 6  Γκολ , κερδίζοντας τον για την Ιστορία με σκορ 4 – 2 .
Τα Γκολ πέτυχαν κατά σειρά :
3 ΄   Γκίτσης   0 – 1
9 ΄   Τουρναβίτης  1 - 1
10΄   Καπέλιος  2 - 1
18 ΄  Ραχούτης  3 – 1
37 ΄  Σύρμος  3 – 2
88΄   Αγγέλου 4 – 2

Μετά το πέρας του Αγώνα ακολούθησαν οι Απονομές των Μεταλλίων και του Κυπέλλου του Πρωταθλητή  ( 2013 - 14 ) από τους εκπροσώπους της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας
( κ.κ. Μπάμπη Κουτσοδήμο και Σπύρο Σακάτη )
αλλά και τους κ.κ. Γιώργο Ψυχογιό ( Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας) και Κώστα Βενιζέλο ( Δημοτικός Σύμβουλος τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων ) , πού τίμησαν με την παρουσία τους την Εορταστική Ποδοσφαιρική Εκδήλωση – Φιέστα της επανόδου του Ιστορικού Α.Ο. Υπάτου στην Α΄ Ε.Π.Σ.Βοιωτίας  , όπως και ο Αντιδήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης , ενώ ο Πρόεδρος τού ΠΑΟ Κοκκίνου , πρόσφερε Ανθοδέσμη στον Προπονητή τού Α.Ο. Υπάτου κ. Παντελή Μεγαρίτη .
Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα αποθεώθηκαν από τους φίλους της Ομάδας οι Ποδοσφαιριστές αλλά και ο Άξιος Προπονητής πού οδήγησε τον Α.Ο. Υπάτου και πάλι στην Μεγάλη Κατηγορία του Βοιωτικού Ποδοσφαίρου κ. Παντελής Μεγαρίτης , όπως και ο Πρόεδρος κ. Τάκης Βάθης .
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο  του Α.Ο. Υπάτου τίμησε με Αναμνηστικά Κύπελλα : Τόν παλαιό επί σειρά ετών Πρόεδρο τής Ομάδας κ. Τσάκωνα ( Τήν Απονομή έκανε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Ψυχογιός ) , τό Μέλος του και  Παλαίμαχο Ποδοσφαιριστή  κ. Σπύρο Μεγαρίτη ( Τήν Απονομή έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Βενιζέλος ) όπως και τον Διαιτητή του Αγώνα , Παλαίμαχο Ποδοσφαιριστή του κ. Γιώργο Μεγαρίτη .
Συντονιστής – Παρουσιαστής της Εορταστικής  Εκδήλωσης ήταν ο Δημοσιογράφος – Αθλητικογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής , ο οποίος , την ερχόμενη Ποδοσφαιρική Περίοδο θα αναλάβει την δημιουργία και λειτουργία  Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων  του Α.Ο. Υπάτου στην Α΄ Ε.Π.Σ.Βοιωτίας .

Κάλυψαν Δημοσιογραφικά την Ποδοσφαιρική Εκδήλωση – Φιέστα επανόδου του Ιστορικού Α.Ο. Υπάτου στην Α΄ Ε.Π.Σ.Βοιωτίας :  Τό www.viotiashop.gr , το Star Κεντρικής Ελλάδας  , το ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ , η viotiki bala και η Εφημερίδα ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.
Στη συνέχεια στην παραδοσιακή ταβέρνα ΄΄ Πατίκας ΄΄ στην κεντρική πλατεία του Υπάτου παρατέθηκε Δείπνο προς τιμήν των δύο Ομάδων αλλά και των Δημοσιογράφων μέσα σέ Εορταστική Ατμόσφαιρα .

***  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ τού ΠΑΟ Κοκκίνου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟ Κοκκίνου οι Ποδοσφαιριστές του και ο Προπονητής του κ. Γιώργος Αγγέλου συγχαίρουν την Ομάδα του Α.Ο. Υπάτου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Β΄ Ε.Π.Σ.Βοιωτίας και την Άνοδο στην Α΄ Ε.Π.Σ. Βοιωτίας . Επίσης ευχαριστούν θερμά τους υπευθύνους της Ομάδας του Υπάτου για την Τιμή πού τους έκαναν να τους προσκαλέσουν στον φιλικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα , Φιέστα των Απονομών τους  .
Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις σε φιλικούς Εορταστικούς Αγώνες προσκαλούνται Ομάδες με Ιστορικό Όνομα και από πολύ μεγαλύτερες κατηγορίες .
Με την τιμή πού μας έκανε σήμερα ο Α.Ο. Υπάτου να μας προσκαλέσει στην Εορταστική του Εκδήλωση , θεωρούμε ότι μεγαλώσαμε σαν Σύλλογος , και νοιώθουμε χαρούμενοι και υπερήφανοι για την Ομάδα μας .

Με Τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Ο.Κοκκίνου


Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com









Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο