Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Επίσκεψη του Κινήματος Πολιτών για την αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων και υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιώργου Κατσέλη στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αμπελοχωρίου , Λεύκτρων και Καπαρελίου

Επίσκεψη του Κινήματος Πολιτών για την αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων και υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιώργου Κατσέλη στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αμπελοχωρίου , Λεύκτρων και Καπαρελίου





Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Κατσέλης στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών για το πρόγραμμα του κινήματος τους, τις θέσεις και τις αρχές της διακήρυξης  επισκέφτηκαν τα ανωτέρω δημοτικά διαμερίσματα.
Αφού συζήτησαν με τους πολίτες αντάλλαξαν απόψεις και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των συγκεκριμένων περιοχών καθώς και για την πλήρη εγκατάλειψη  τους από τη σημερινή δημοτική αρχή. Τόνιζαν πως είναι απαράδεκτο, καθημερινά αντιμετωπίσιμα προβλήματα όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός των δημοτικών οδών ,  οι παιδικές χαρές, τα σχολεία και όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις να παρουσιάζουν αυτήν  την εικόνα.

Πιο συγκεκριμένα, στη Δ. Ε. Καπαρελίου συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο κ. Ζερικιώτη και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου και συζήτησαν για τα τοπικά προβλήματα και πιθανές λύσεις που θα μπορούσαν να είχαν δοθεί.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κατσέλης τόνισε  στους πολίτες ότι ο σκοπός δεν είναι η αντικατάσταση της σημερινής δημοτικής αρχής αλλά η αλλαγή της δομής ολόκληρου του δήμου ώστε εφαρμόζοντας το καινοτόμο πρόγραμμα μας να δοθούν λύσεις στην ανεργία, στον αγροτικό τομέα με το πρόγραμμα «Άρδευσης με βαρύτητα από τον Κιθαιρώνα», κατασκευάζοντας λιμνοδεξαμενές και μειώνοντας το κόστος άρδευσης των αγροτών
 π.χ. 150 στρεμ. άρδευσης σήμερα με γεώτρηση στοιχίζει 20.000 € ενώ  με το πρόγραμμα μας θα στοιχίζει 6.000 €
Επιπλέον  αναφέρθηκε και στην δημιουργία της Περιφερειακής Αγοράς δίνοντας τη δυνατότητα στους αγρότες  του Δήμου μας να προβάλλουν τα προϊόντα τους χωρίς μεσάζοντες και άμεση πληρωμή με μετρητά.
Επέκταση του υπάρχοντος λιμανιού της  Θίσβης εκτός από εμπορικό και σε τουριστικό δίνοντας τη δυνατότητα να δημιουργηθεί πύλη εισόδου όχι μόνο για τον νομό αλλά και για την περιφέρεια  γενικότερα ( όπως : τουρισμός – κρουαζιερόπλοια – αξιοποίηση των παραλιών του Κορινθιακού),  καθώς θα αποτελέσει πόλο έλξης για την πρόσβαση στους αρχαιολογικούς χώρους Μουσείο Θήβας – Λιβαδειάς και Δελφών.
Τα ανωτέρω έργα θα πραγματοποιηθούν  με μελέτη , κατασκευή – εκμετάλλευση (ΣΔΙΤ).
Στόχος του Κινήματος Πολιτών για την αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων και του υποψήφιου Δημάρχου κ. Κατσέλη είναι η οικονομική αυτοτέλεια του Δήμου και η διοικητική αυτονομία του , κάτι που μέχρι σήμερα όλοι το έχουν απεμπολήσει  και είχαν αρκεστεί μόνο στις κρατικές επιχορηγήσεις για τη λειτουργία του Δήμου.


Γραφείο Τύπου


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο