Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΘΗΒΩΝ

Αγαπητοί φίλοι, με την ευκαιρία των επικείμενων εκλογών, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστές στους φίλους μας και τους κατοίκους της Θήβας, μερικές από τις θέσεις μας για την λειτουργία του αεροδρομίου.
Τα δημοτικά αεροδρόμια ανά την Ελλάδα, είναι υποδομές που υποστηρίζονται από τους τοπικούς Δήμους και Περιφέρειες, και προσφέρουν στους πολίτες διεξόδους αναψυχής, αεραθλητικής ενασχόλησης, χώρους κοινωνικών εκδηλώσεων, αλλά και υπηρεσίες αεροδιακομιδής, έρευνας και διάσωσης , επιτήρησης για πυροπροστασία κλπ.
Έτσι και το αεροδρόμιό μας δημιουργήθηκε εδώ και 25 χρόνια με πολύ μεγάλη επένδυση από κοινοτικά και κρατικά κονδύλια, και κατασκευάστηκε μια πολύ αξιόλογη για τα δεδομένα της εποχής υποδομή.

Δυστυχώς τα 25 αυτά χρόνια οι φορείς δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το να εκδώσουν τις άδειες που απαιτούνται για οποιαδήποτε αεροπορική λειτουργία, και όχι μόνο δεν έκαναν σχεδόν κανένα έργο για την συντήρηση της υποδομής, αλλά έγιναν και (ευτυχώς ανεπιτυχείς) προσπάθειες πλήρους απαξίωσής της για δημιουργία υπαίθριου πάρκινγκ!!!, παζαριού!!! κλπ. πρωτάκουστα πράγματα για πολιτισμένη χώρα. Φυσικά μετά από τέτοιου είδους αντιμετώπιση, οι περισσότεροι πολίτες της Θήβας, ούτε καν γνωρίζουν ότι υπάρχει αεροδρόμιο.
Με αφορμή αυτές τις εξωφρενικές προσπάθειες απαξίωσης, φίλοι της αεροπορίας πήραν πρωτοβουλία και δημιούργησαν την αερολέσχη Θηβών, η οποία με χρήματα και προσωπικές θυσίες των μελών της και ιδιαίτερα του υπεύθυνου του αεροδρομίου κ. Νίκου Αντωνίου, κατάφερε το 2012 να πάρει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, και να κάνει αρκετά έργα για την συντήρηση της διαλυμένης υποδομής.
Εδώ και δύο χρόνια λοιπόν, μπορούμε να λειτουργούμε σαν αεροδρόμιο, και έχουμε φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό κοινωνικών εκδηλώσεων, πάντα με εθελοντική εργασία και έξοδα από τα μέλη της λέσχης και τους φίλους του αεροδρομίου.
Έχουμε όμως και πολύ μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Θέλουμε ο χώρος να αναβαθμιστεί σε σημείο αναφοράς για τους πολίτες της Θήβας και τους φίλους της αεροπορίας.
Για αυτό το λόγο ζητούμε από τον Δήμο και την Περιφέρεια να ενεργοποιηθούν πάλι και να υποστηρίξουν την υποδομή και την επένδυση που έχουν κάνει, για να μπορέσει η αερολέσχη να διευκολυνθεί ώστε να αναπτύξει την αεροπορική λειτουργία που της αντιστοιχεί.
Φίλοι μας σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας, και ελπίζουμε να σας δούμε και από κοντά στο αεροδρόμιο που ανήκει σε όλους μας.

Thiva Airport:

facebook

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο