Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΣΒΙΓΓΟΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΕΛΗ

Η μεγάλη Δημοκρατική δημοτική παράταξη "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ" με επικεφαλής τον ΝΙΚΟ ΣΒΙΓΓΟ και η δημοτική παράταξη "Κίνημα Πολιτών Για Την Αναγέννηση Του Δήμου  Θηβαίων" με επικεφαλής τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΕΛΗ, ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε κοινό ψηφοδέλτιο και με κοινό Υποψήφιο Δήμαρχο τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΕΛΗ.

Πιστεύουμε ότι με την πράξη μας αυτή ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας αλλά και στις ανάγκες  των δύσκολων καιρών που ζούμε . ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ στις εκλογές της 18ης Μαΐου την ψήφο σας ,για  να σας υπηρετήσουμε στα επόμενα και δύσκολα ετη για την αυτοδιοικηση.
Αποδεικνύουμε με αυτό τον τρόπο ότι θέτουμε στην κρίση σας τις δυνατότητες μας , τις εμπειρίες , τις γνώσεις μας χωρίς 'ΙΔΙΟΤΈΛΕΙΑ'.αλλά και την σιγουριά για την επιτυχία.
Δεν ζητάμε καρέκλες και αξιώματα. Θέλουμε όπως στο παρελθόν 1991-1994 και 2007-2010 έτσι και τώρα να δώσουμε το παρών στις εξελίξεις αλλά και στις δύσκολες μέρες που μας έφεραν τα διάφορα μνημόνια και η αδυναμία της σημερινής δημοτικής αρχής.
Σας θυμίζουμε πως όλα τα μεγάλα και μικρά έργα που έγιναν στην πόλη μας έγιναν επί των ημερών μας σε αγαστή συνεργασία  μαζί σας.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ :
Συνεδριακό κέντρο - Αερολέσχη - Δημοτικό Θέατρο - Βιολογικός - Δημοτικός ξενώνας - Πεζόδρομος Επαμεινώνδα - Σχολεία - ΚΗΦΗ - Αναπλάσεις Συνοικιών (δρόμοι , πεζοδρόμια , πλατείες , φωτισμός) - Καθαριότητα - Εξοπλισμός Μηχανημάτων Δήμου - Ψηφιακός Δήμος - παιδικές χαρές  - γήπεδα 5χ5  -γήπεδα μπάσκετ -ΧΥΤΑ - Διυλιστήριο Νερού - 5 γήπεδα στα χωριά και στην Θήβα - Κοινωνικές Παροχές ( μείωση 50% των δημοτικών τελών ) - Δωρεάν Συγκοινωνίες Στα Χωριά Μας .... Και πολλά ακόμα.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ
Για την νέα 5ετία που θα κληθούμε να σας υπηρετήσουμε, προτείνουμε λύσεις για την τοπική ανεργία , την τοπική οικονομία , την ανάπτυξη με απορρόφηση των Ελληνικών - Ευρωπαϊκών πόρων και προγραμμάτων μα πάνω απ'όλα την αξιοποίηση της μεγάλης δημοτικής περιουσίας , αλλά και του μοναδικού φυσικού πλούτου του δήμου μας.
Εμείς καταθέτουμε  προτάσεις ρεαλιστικές και εφικτές, και απο  εσάς ζητάμε να μας εμπιστευθείτε και να μας στηρίξετε για μιά νέα δημιουργική θητεία.
 Ας πάρουμε τις ευθύνες στα χέρια μας, μην πειραματίζομαστε άλλο. Εμπρός όλοι μαζί στον αγώνα των δημοτικών εκλογών για την ΝΙΚΗ !
Η ΝΙΚΗ θα είναι για όλους μας, για τα παιδιά μας , για το μέλλον μας.

-Σύγχρονος Δήμος-



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

1 σχόλιο:

  1. Αν εσεις εχετε δει παιδικες χαρες να μας πειτε κι εμας να παμε τα παιδια μας να παιξουν και μη μου πειτε οτι οι παιδικες χαρες ειναι στον πουρο και στην πλατεια αυτο το πραγμα που το αποκαλειτε παιδικη χαρα.Οσο για τα εργα και για τους δρομους υπαρχει γειτονια που απο το 2007 τρεχουμε με τους κυριους δημαρχους και λοιπους και ακομα μας τρωει η λασπη και η σκονη γιατι οχι δρομο δεν εχουμε αλλα ουτε ενα φορτηγο με χαλικι δεν ενδιαφερονται να ριξουν.......και μιλαμε για εικοσι οικογενειες που ζουμε εκει αλλα τωρα ολοι θελουν την ψηφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο