Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

: Δυναμική η εκπροσώπηση του Δήμου Θηβαίων στο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Στερεάς

Δυναμική θα είναι η εκπροσώπηση του Δήμου Θηβαίων στο διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, όπως έδειξε το  αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας αποτελείται από 21 μέλη, εκ των οποίων 12 είναι Δήμαρχοι και 9 Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου, που συμμετείχε στις εκλογές της ΠΕΔ Στερεάς με τον συνδυασμό «Αδέσμευτη Δημοκρατική  Αυτοδιοικητική Κίνηση», εκλέχτηκε με  42 ψήφους, που τον έφεραν τρίτο, κατά σειρά κατάταξης, στον συνδυασμό μετά τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Γ.Κοτρωνιά με 49 ψήφους και τον Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Αθ. Ζεμπίλη με 48.

Επίσης, στο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ εκλέχτηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Θηβαίων κ. Α. Χατζησταμάτης, Αντιδήμαρχος Θηβαίων, με το συνδυασμό «Αδέσμευτη Δημοκρατική  Αυτοδιοικητική Κίνηση», που έλαβε 43 ψήφους και ο κ. Στ. Χαλβατζής, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Δ. Σ. Θηβαίων, με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση».

Παράλληλα, έγιναν και εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), όπου τον Δήμο Θηβαίων θα εκπροσωπεί ο Αντιδήμαρχος κ. Ι. Παπαδημητρίου, που εξελέγη με 34 ψήφους. Να σημειωθεί ότι στην Γενική Συνέλευση της  ΚΕΔΕ συμμετέχουν αυτοδίκαια οι δήμαρχοι της χώρας.

Τις επόμενες ημέρες θα διεξαχθεί και η ψηφοφορία για την ανάδειξη του προεδρείου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο