Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Υπο κατάληψη σχολεία στην Ευρυτανία

Με μορφή επιδημίας εξαπλώνεται το κύμα των καταλήψεων στα σχολεία όλης της χώρας. Περίπου 500 σχολεία ανά την επικράτεια βρίσκονταν υπό κατάληψη, σχεδόν διπλάσια σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα.
Από την πλευρά του το Υπουργείο Παιδείας, μπροστά στη χιονοστιβάδα καταλήψεων αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στην ανακοίνωση συγκεκριμένων μέτρων για την αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών για κάθε σχολείο που τελεί υπό κατάληψη για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στο "χορό" των κινητοποιήσεων και στο κύμα καταλήψεων που παρατηρείται εδώ και δέκα ημέρες σε όλα τα σχολεία της χώρας, μπήκε απο την αρχή της εβδομάδας και πολλά σχολεία του νομού Ευρυτανίας.
Την αυλαία των καταλήψεων στα σχολεία του Νομού άνοιξαν το πρωί της Δευτέρας το 1ο ΕΠΑΛ Καρπενησίου.
Το παράδειγμα των συμμαθητών τους ακολούθησαν  όλες οι σχολικές μονάδες της πόλης του Καρπενησίου που είναι :Το 1ο Γυμνάσιο Καρπενησίου-2ο Γυμνάσιο Καρπενησίου και το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου .
Τα αιτήματα των παιδιών γενικότερα, αλλά και ειδικότερα εκπαιδευτικά ζητήματα, που ξεκινούν από το δημόσιο χαρακτήρα του σχολείου και φτάνουν μέχρι τις ελλείψεις των σχολικών βιβλίων και τη χρήση φωτοτυπιών, περιλαμβάνονται στα αιτήματα των μαθητών, ενώ κατά περίπτωση αφορούν και σε προβλήματα που έχουν να κάνουν με την υλικοτεχνική υποδομή των σχολείων τους.
 
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο