Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΖΕΦΡΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ!

Νέα εσχάτη προδοσία που δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη!
Αυτό και αν είναι απαράδεκτο! Ο ελληνικός λαός στην κυριολεξία πεινά, η Ελλάδα περνά τη χειρότερη κρίση στην ιστορία της, έχει υποθηκεύσει την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια της στο βωμό της αποπληρωμής των χρεών της (που δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ), αλλά ο Γιωργάκης Παπανδρέου αρνήθηκε να αναλάβει η χώρα την εκμετάλλευση ενός από τα θαλάσσια οικόπεδα της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφορά έγινε από την Κύπρο τις τελευταίες ημέρες και....
αφορούσε το οικόπεδο 1, αλλά ο Παπανδρέου αρνήθηκε, παρά τη σοβαρή προοπτική για αποκόμιση οικονομικών (εκτός των άλλων) οφελών.


Δεν είναι γνωστές οι δικαιολογίες που έδωσε. Αλλά, ότι και να είπε είναι απαράδεκτος!

Παρότι οφείλουμε να είμαστε συγκρατημένοι σε τέτοιες ειδήσεις, ο...βίος και η πολιτεία του Γιωργάκη μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για πραγματικό γεγονός!

Υπενθυμίζουμε πως όταν είχε καταγγελθεί ότι ο ίδιος είχε αρνηθεί τη ρωσική βοήθεια ΥΨΟΥΣ 25 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, πολλοί μιλούσαν για "συνωμοσιολογία" κλπ. Έλα όμως που τελικά αποδείχτηκε πως ίσχυε 100%!

Στην περίπτωση της Κύπρου, ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑ η μη αποδοχή της σχετικής προσφοράς, αφού εκτός από τα τεράστια οικονομικά οφέλη, η Ελλάδα θα έδειχνε πως παίζει ενεργό ρόλο στο "παιχνίδι" της ενέργειας στην Ανατολική Μεσόγειο, κάτι που μέχρι τώρα κάνει σαν...πασάς η Τουρκία!

Πρόκειται για μία ακόμα πράξη εσχάτης προδοσίας, ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο