Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΣΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...!!! Παραδίδετε την Σάμο στους Τούρκους! ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με τη σειρά πληροφοριών για τον νομό της Σάμου και την απαξίωση της από τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ πολιτικάντηδες και υποτίθεται Έλληνες εκπροσώπους του Σαμιακού λαού!

Παγωμένη η κοινωνία του νησιού παρακολουθεί την προσπάθεια να «τελειώσουν» τους ακρίτες Σαμιώτες


Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση, καταδικάζει το νησί στην καταστροφή και ωθεί τους κατοίκους του στη μετανάστευση.

Και όλα αυτά στη Σάμο, η οποία απέχει μόλις 800 μέτρα από την Τουρκία!

Όσο για τον τουρισμό, βασική πηγή εισοδήματος για τους κατοίκους του νησιού, μετά τα προβλήματα που ανέκυψαν με το ρωσικό νηογνώμονα, λόγω της κατάργησης του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, αυτός καταρρέει και μαζί του τα εισοδήματα των κατοίκων, καθώς τα ακινητοποιημένα στα λιμάνια σκάφη, δεν μπορούν να φέρουν κόσμο και τουρίστες στο νησί αφήνοντας του Τούρκους να ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ!!!

Τώρα ξαφνικά ενημερωνόμαστε πως από την 1η του Οκτώβρη το ΕΝΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΟ πλοίο που έρχεται στο νησί, το "Νήσος Μύκονος", θα έρχεται μόλις 3 ημέρες την εβδομάδα, ενώ και στην αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα, η Aegean ανακοίνωσε πως σταματά τα δρομολόγια της με τη Σάμο, μένοντας η Ολυμπιακή που θα καταργήσει στις 4 ημέρες της εβδομάδας την πρωινή της πτήση!!!

Όσο για την αεροπορική σύνδεση με την Μυτιλήνη αυτή μειώθηκε στη...1 φορά την εβδομάδα!

Αυτό θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει ειδικά από αυτούς τους ανίκανους πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ που μόλις πριν από λίγους μήνες έκαναν και κριτική κατηγορώντας τους αντιπάλους τους για άγονες γραμμές και...άγονες πολιτικές!

Στην πράξη αποδεικνύεται ως ήταν τρισχειρότεροι και καλό θα είναι να ξεκουμπιστούν και να πάνε στα σπίτια τους να τελειώνουμε.

Σε αυτή τη δεδομένη στιγμή εγκαταλείπουν τους ακρίτες στην τύχη τους.

Όσο για τους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες, από τον Βουλευτή έως τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να εκπροσωπήσουν τον τόπο ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...

Δυστυχώς δεν είναι άξιοι του ΜΙΣΘΟΥ που παίρνουν από τον Έλληνα Σαμιώτη φορολογούμενο!

http://samiakignomi.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο