Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Προσοχή > Αρπάζουν τις ιδιωτικές περιουσίες…

Ο κάθε ένας πλέον το αντιλαμβάνεται και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι αφελής ή βολεμένος, ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με την τρίτη φάση ενός εξελισσόμενου πολιτικού σχεδίου που εφαρμόζει (ηθελημένα ή άθελα) το ΠΑΣΟΚ. Η πρώτη φάση ήταν η κατάληψη της εξουσίας με κάθε τρόπο. Η δεύτερη η εισαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και η τρίτη (που ζούμε τώρα) η αρπαγή των ατομικών περιουσιών, μέσω της μείωσης των μισθών και των συντάξεων, των χαρατσιών, της εξοντωτικής φορολόγησης, της αναγκαστικής μείωσης των καταθέσεων στις τράπεζες κ.λ.π., προκειμένου να ταϊστεί και να διασωθεί το κρατικοδίαιτο καθεστώς.


«Το ότι πτωχεύουν οι Έλληνες δεν είναι ταυτόσημο με ότι πτωχεύει η χώρα», είπε ο κ. Βενιζέλος. Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Προφανώς, κατά τον κ. Βενιζέλο, στην έννοια της χώρας δεν ανήκουν οι Έλληνες, αλλά κάτι άλλο. Μήπως άραγε, μόνο το κρατικοδίαιτο καθεστώς και οι αλλοδαποί;;


Όλοι γνωρίζουμε σήμερα ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε τα πάντα, προκειμένου να βραχυκυκλώσει πολιτικά την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια…. υποσχόταν τα πάντα προκειμένου να υφαρπάξει την λαϊκή ψήφο και να καταλάβει την εξουσία.

Είναι επίσης πλέον γνωστό και αποδεκτό απ’ όλους ότι από τη στιγμή που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ την εξουσία, ξεκίνησε μια πορεία (με δηλώσεις, ενέργειες και κρυφές επαφές με Στρος Καν), η οποία οδήγησε την Ελλάδα στην απόλυτη κρίση δανεισμού και κατευθείαν στην αγκαλιά του ΔΝΤ.

Εύλογα τώρα πλέον, όλος ο λαός αναρωτιέται: Όλα αυτά που έκανε το ΠΑΣΟΚ, ήταν πολιτική αφέλεια ή ήταν ένα ηθελημένο πολιτικό σχέδιο;;

Μπήκαμε λοιπόν στο ΔΝΤ και στον μηχανισμό στήριξης. Όμως εδώ παρατηρείται το εξής πολιτικά περίεργο. Από την αρχή το ΠΑΣΟΚ δεν εκτελεί έστω τις οδηγίες της τρόϊκα, αλλά κάνει ακριβώς τα αντίθετα.

Η τρόϊκα λέει στον κ. Παπανδρέου κάτι πολύ συγκεκριμένο. Θα μειώσεις το δημόσιο έλλειμμα που παράγει το χρέος. Δηλαδή θα μειώσεις το σπάταλο και διεφθαρμένο κράτος και θα αυξήσεις τα δημόσια έσοδα από την πάταξη της φοροδιαφυγής και την πώληση δημόσιας περιουσίας.

Ο κ. Παπανδρέου όμως κάνει, όπως είπαμε, ακριβώς το αντίθετο. Αντί να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες, τουναντίον τις αυξάνει και αντί να πατάξει την φοροδιαφυγή, αρπάζει τις ατομικές περιουσίες των Ελλήνων με τα ανάλγητα χαράτσια που βάζει και την εξοντωτική φορολογία των συνεπών πολιτών, ενώ αφήνει εντελώς απείραχτη την φοροδιαφυγή.

Δηλαδή ενώ η τρόϊκα του λέει. Μείωσε τον κρατικό τομέα και αύξησε την ιδιωτική οικονομία, αντίθετα ο κ. Παπανδρέου, διαλύει την ιδιωτική οικονομία και μειώνει τις ατομικές περιουσίες των Ελλώνων, για να ταϊσει και να διασώσει το σπάταλο κρατικοδίαιτο καθεστώς, που του εξασφαλίζει εκλογική πελατεία.

Αλήθεια που πάμε;;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο