Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

290.850,00 ευρώ για την αποχέτευση στην Λιβαδειά

Το πράσινο φως για την έναρξη των εργασιών επέκτασης του αποχετευτικού δικτύου στην Λιβαδειά, έδωσε η απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη για την ένταξη του έργου στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

Η συγκεκριμένη απόφαση, ελήφθη έπειτα από εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Φανής Παπαθωμά και στο πλαίσιο των προτεραιοτήτων που έχει θέσει η Περιφερειακή Αρχή για την επέκταση της αποχέτευσης ομβρίων σε όσες  περισσότερες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας είναι εφικτό.


Πρόκειται για εργασίες επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στις οδούς Ηνιόχου και Αθηνών με προϋπολογισμό 290.850,00 ευρώ.

«Δυστυχώς η αποχέτευση ομβρίων για πολλές περιοχές της Ελλάδας, δεν ήταν αυτονόητη. Για να εκσυγχρονίσουμε τις πόλεις μας πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή, από την υγιεινή και την ασφάλεια των κατοίκων. Αυτός είναι ο λόγος που δίνουμε προτεραιότητα σε τέτοια έργα. Υγιείς κάτοικοι σε καθαρές πόλεις», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης. Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο