Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ - ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ POINT ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


Τα κέντρα μελέτης και δημιουργικής απασχόλησης Point αποτελούν μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο χώρο της εκπαίδευσης. Δημιουργήθηκαν το 2010 λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές που συντελούνται και τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται στο χώρο της εκπαίδευσης.


Σκοπός είναι η κάλυψη των αναγκών των μαθητών, κάθε ηλικίας, που έχουν την ανάγκη μιας καθημερινής εποπτευόμενης μελέτης από εκπαιδευτικούς. Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά μετά το σχολείο διαβάζουν τα μαθήματά τους, έχοντας το απόγευμα ελεύθερο να παίξουν, να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, να περάσουν δημιουργικό χρόνο με την οικογένειά τους. Έτσι το διάβασμα σταματά να είναι για τους γονείς μια εξουθενωτική εμπειρία, που ως τώρα έπρεπε να αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Τα κέντρα Point ασχολούνται με:

  • Τη μελέτη των σχολικών μαθημάτων (μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου και φοιτητές)
  • Εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας
  • Συναντήσεις επαγγελματικού προσανατολισμού
  • Καλοκαιρινά και εορταστικά εκπαιδευτικά προγράμματα

Είναι η ιδανική λύση για:

  • Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες οι οποίοι έχουν εξειδικευμένες ανάγκες.
  • Αλλοδαπούς μαθητές οι οποίοι χρειάζονται πρόσθετη υποστήριξη στη γλώσσα.
  • Μαθητές που και οι δύο γονείς εργάζονται.

Κέντρο Point θα βρείτε στο Νέο Κόσμο, στα Καμίνια, ενώ ένα νέο κέντρο μελέτης Point άνοιξε στο Περιστέρι στην οδό Μωρογιάννη 46 & Ιθάκης. Ξεκίνησε την λειτουργία του πριν λίγες ημέρες, ενώ στεγάζεται σε έναν μοντέρνο χώρο, κατάλληλα διαμορφωμένο για την καθημερινή μελέτη παιδιών δημοτικού και γυμνασίου. Διαθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό για τη μελέτη μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο κέντρο μελέτης Point Περιστερίου μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 217-7396864 (Υπεύθυνη Κέντρου: Ειρήνη Κωνσταντινίδου).Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο