Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ …..ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Η Δημοτική Αρχή δεν είναι μόνο για να διοργανώνει φιέστες για προσωπική προβολή στις τηλεοράσεις και στις φωτογραφίες… είναι υπεύθυνη για την εικόνα και την λειτουργία της πόλης, των συνοικιών της, των κοινοτήτων, την καλή κατάσταση των κοινόχρηστων χώρων, των αθλητικών χώρων, των δρόμων, την καθαριότητα, για όλα γενικώς που προϋποθέτουν συνθήκες καλής διαβίωσης των πολιτών της.

Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για τον Κο Δήμαρχο.

Αυτόν τον καιρό είχε άλλες σκοτούρες….. που θα μοιράσει τις προσκλήσεις των εγκαινίων, πως θα ήταν η παρουσία του, σε τι εκδηλώσεις θα παραβρεθεί, τι δημόσιες σχέσεις θα κάνει, κ.λ.π.


Τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει στο φως της Δημοσιότητας εικόνες εγκατάλειψης και ντροπής για τον Δήμο μας από το γήπεδο μπάσκετ του Άγιου Νικόλαου, από την τραγική κατάσταση στο Τάχι, από το Σαράντι από το Κέντρο της πόλης με την κυκλοφοριακή συμφόρηση (λόγω της Ανάπλασης της Οδού Επαμεινώνδα που τελειωμό δεν έχει) και αυτά είναι μόνον μια ενδεικτική εικόνα πως διαβιώνουν οι πολίτες αυτού του Δήμου.

Οι καταγγελίες των πολιτών από την κάθε γωνία του Δήμου όλο και πληθαίνουν στην καθημερινή επαφή μας μαζί τους.

Η μόνιμη απάντηση του είναι δεν έχουμε λεφτά, παρόλα αυτά όμως του έχουμε  προτείνει καλυτέρους τρόπους  διαχείρισης των οικονομικών πόρων που διαθέτει, την πιο αποδοτική οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου, ακόμα και να προσφύγει στον εθελοντισμό των πολιτών που πιστεύουμε ότι εάν είχε την βούληση να τον εκμεταλλευτεί θα είχαμε αναπάντεχα αποτελέσματα. 

Απευθυνόμαστε και στους πολίτες του Δήμου μας να τους παροτρύνουμε να πάρουν την τύχη της γειτονιάς, της συνοικίας, της κοινότητας τους στα χέρια τους να προχωρήσουν σε Τοπικές Συνελεύσεις και να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούνται να ζουν σε μια πιο ανθρώπινη πόλη. Εμείς από την δικιά μας πλευρά σαν Δημοτική Παράταξη θα συνδράμουμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΘΗΒΑ        14/6/2016 

ΓΙΑ ΤΟ  ΑΡΚ ΘΗΒΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο