Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Απίστευτη δήλωση από την Χαρούλα Αλεξίου: «Μελέτησα πολύ αυτόν τον καιρό. Πρέπει να αναδείξουμε την Πυραμίδα της Θήβας».

Η Θήβα αναμφισβήτητα έχει πρωτοστατήσει στην ιστορία της Ελλάδας η οποία αποδεικνύεται με μια πλούσια γκάμα αρχαιολογικών ευρημάτων, που κατατάσσουν την πόλη στις αρχαιότερες παγκοσμίως. Έχει όμως και για κάποιους αιρετική ιστορία. 


Η άποψη Θεόδωρου Σπυρόπουλου (ο οποίος ανακάλυψε την πυραμίδα του Αμφείου στη Θήβα το 1973, ως τότε έφορος αρχαιοτήτων) ότι στην Θήβα βρίσκεται η αρχαιότερη Πυραμίδα του κόσμου 2700-2400 π.Χ,  έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με την επικρατούσα εδραιωμένη θεωρία ότι στην Ελλάδα δεν υπήρξαν καθόλου μνημειώδεις ταφικές κατασκευές, πριν από τους Μυκηναϊκούς Χρόνους (1550-1200 Π.Χ.) αλλά ανατρέπει και την ιστορία που θέλει παλαιότερες πυραμίδες αυτές της Αιγύπτου. 

Η άποψη του Θεόδωρου Σπυρόπουλου δεν άφησε αδιάφορους τους Θηβαίους πολίτες. Έκτοτε αρκετοί πολίτες της Θήβας, άρχισαν να ενδιαφέρονται για τις απόψεις του Θεόδωρου Σπυρόπουλου, και να γίνονται πράγματα με σκοπό την ανάδειξη της πυραμίδας του Αμφείου. Προσέκρουαν όμως πάντα στην προδιαγεγραμμένη ιστορία, και σε ένα καθεστωτικό επιστημονικό σύστημα. 

Το βράδυ των εγκαινίων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών, οι πολίτες της Θήβας οι οποίοι υποστηρίζουν την άποψη Σπυρόπουλου, βρήκαν μια απρόσμενη Σύμμαχο. Και δεν είναι άλλη από την πατριώτισσα και μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Χαρούλα Αλεξίου.

Η κα. Χαρούλα Αλεξίου προκάλεσε έκρηξη θαυμασμού με την δήλωσή της:  «Μελέτησα πολύ αυτόν τον  καιρό. Πρέπει να αναδείξουμε την Πυραμίδα της Θήβας».

Η δήλωση αυτή, από μια παγκόσμιας αποδοχής Ελληνίδα ερμηνεύτρια, έχει τεράστια βαρύτητα για την γενέτηρά της την Θήβα, και τους συμπατριώτες της.  Η δήλωση αυτή, μπορεί να αποτελέσει προστιθέμενη αξία  για την πόλη μας, αρκεί κάποιοι να ξεφύγουν από καθεστωτικές νοοτροπίες. 

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση.



admin


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΘΗΒΑΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο