Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Μπακογιάννης: Δουλειά πέρα από κόμματα και τις παρατάξεις

Με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννη Τσιρώνη συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε ο υπουργός στη Στερεά Ελλάδα, συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα της Περιφέρειας που τέθηκαν από τους αντιπεριφερειάρχες αλλά και τα έργα που αφορούν στο περιβάλλον και έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Περιφερειάρχης έθεσε το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα «νομοτεχνικής» φύσης που αφορά σε όλους και χρειάζεται να ληφθούν άμεσα, με την συνεργασία όλων, αποφάσεις. « Δεν υπάρχει χώρος για εγωισμούς όταν μιλάμε για τα σκουπίδια και την υγεία των πολιτών» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μπακογιάννης.


Κατά τη συνάντηση ο υπουργός ενημερώθηκε και για την πορεία των ενεργειών που γίνονται από την Περιφέρεια για την εξυγίανση και την ανάπτυξη του Ασωπού.

«Ευχαριστώ τον υπουργό που καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, έχουμε καταφέρει να συνεργαζόμαστε θέτοντας ως προτεραιότητα αυτά που πρέπει να γίνουν για το περιβάλλον, πέρα από κόμματα και παρατάξεις. Το περιβάλλον και η ζωή όλων μας θέλει ομαδική δουλειά και χαίρομαι που μπορούμε να συνεργαζόμαστε για τόσο σημαντικά θέματα με τους εκπροσώπους του κεντρικού κράτους. Χαίρομαι επίσης που στην διαδρομή μας για την υλοποίηση των έργων που κάνουμε για το περιβάλλον, βρίσκουμε ακόμη έναν συμπαραστάτη» Δήλωσε ο κ.Μπακογιάννης μετά το τέλος της συνάντησης με τον κ.Τσιρώνη. 


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο