Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΑΡΚ ΘΗΒΑΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ.

Σας ενημερώνουμε ότι στην τελευταία Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 1/6/2016 έχει συσταθεί 11μελης Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Θηβαίων, αποτελούμενη από Δημοτικούς Συμβούλους, εκπροσώπους των Επαγγελματικών φορέων και πολίτες εμπειρογνώμονες σχετικά με τον Τουρισμό. Την  εκπόνηση μελέτης που θα αφορά την   καταγραφή του τουριστικού προϊόντος του Δήμου με στόχο την ανάδειξη και προβολή της περιοχής σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΤC GROUP.
Η Επιτροπή αυτή θα έχει ως αποστολή τον συντονισμό της μεγάλης αυτής προσπάθειας θα είναι ανοιχτή, επικουρούμενη από συλλογικότητες καθώς και πολίτες που θα ενδιαφέρονται να συνδράμουν στο έργο της.

Με την έναρξη λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου που περιλαμβάνεται μέσα στην πρώτη πεντάδα των πιο αξιόλογων Μουσείων της χώρας μας, την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομίας και με τον εμπλουτισμό και με άλλες μορφές τουρισμού όπως αγροτουρισμού, θρησκευτικού, θαλάσσιου, αεραθλητικού τουρισμού η περιοχή μας μπορεί να γίνει πόλος έλξης πολλών επισκεπτών. Χρειάζεται όμως η μελέτη και η καταγραφή του τουριστικού προϊόντος η μελέτη συνεχώς πρόσθετων δυνατοτήτων που δίνουν τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας. Είναι ανάγκη με την πρωτοβουλία όλων να γίνει ο σχεδιασμός των ενεργειών της προβολής του και τέλος ο έλεγχος της υλοποίησης των δράσεων και η αποτίμηση των αποτελεσμάτων.
Στα πλαίσια αυτά θα είναι σημαντικό αναπτυχτούν δράσεις από τα κάτω της τοπικής κοινωνίας με την συμμετοχή των πολιτών ακόμα και με την μορφή κοινωνικών συναιτεριστικών επιχειρήσεων στα πλαίσια της κοινωνικής οικονομίας όπου τέτοιες δράσεις, θα χρηματοδοτηθούν μέσω ΕΣΠΑ και θα συμβάλλουν στην μείωση της τοπικής ανεργίας.
ΘΗΒΑ    13/6/2016
ΓΙΑ ΤΟ  ΑΡΚ ΘΗΒΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο