Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Στο ελεύθερο διαδίκτυο, εκφράζονται όλες οι πολιτικές θέσεις, απόψεις και τοποθετήσεις. Άλλωστε, αυτό επιβάλλεται σε μια ελεύθερη;;; και δημοκρατική;;; Κοινωνία, όπως θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι η ελληνική Κοινωνία. Άσχετα, αν η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θέλει να χειραγωγήσει και αυτήν την εναπομείνασα ελεύθερη φωνή, αφού η πλειοψηφία των ΜΜΕ ζει υπό το καθεστώς της δικτατορίας που επιβάλουν οι διαπλεκόμενοι με την Εξουσία, ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών, των ραδιοφώνων και των εφημερίδων.

Ωστόσο, το διαδίκτυο παρ΄ ότι προς το παρόν παραμένει ελεύθερο, ενοχλεί αφάνταστα την εκάστοτε Εξουσία. Ιστότοποι, άκρως ενοχλητικοί, περνούν καθημερινά από την κυβερνητική κρησάρα της λογοκρισίας.
Έτσι, παρά τις όποιες ιδεολογικές καταβολές του καθ΄ ενός μας, είναι πολύ πιθανόν να συμφωνούμε εν πολλοίς με όσα γράφει ένας ιστότοπος, ο οποίος δεν κινείται στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με τον δικό μας. Αναγνωρίζοντας ότι, χρησιμοποιεί το ίδιο μέτρο κριτικής του, προς όλα τα κόμματα Εξουσίας. Είτε είναι η ΝΔ, είτε είναι το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.    

Ο “ανεξάρτητος” πιτσιρίκος του διαδικτύου.  

Την παραπάνω άποψη είχαμε για τον “πιτσιρίκο”, από τη στιγμή που έγραφε στις 20 Νοεμβρίου 2015, με τίτλο, “Ο Αλέξης Τσίπρας τους εξαπάτησε όλους”:
«Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, παραιτήθηκε χτες από το βουλευτικό αξίωμα και παραχώρησε την έδρα του. Όλοι απορούν γιατί το έκανε τώρα και όχι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ - και αυτός μαζί - ψήφιζε τα Μνημόνια.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί τόσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - κάποιοι με εξαιρετικό χαρακτήρα και παρελθόν - ακολούθησαν τον Αλέξη Τσίπρα στην κωλοτούμπα από το “Θα διαγράψω τα Μνημόνια” στο “Ναι σε όλα”.
Νομίζω πως η εξήγηση είναι πολύ απλή.
Ο Αλέξης Τσίπρας τους χειρίστηκε προσωπικά και τους διαβεβαίωσε πως τίποτα από όλα όσα ψήφιζαν δεν πρόκειται να συμβεί. Ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε στον καθένα αυτό που ήθελε να ακούσει, ώστε να πετύχει τον σκοπό του που δεν ήταν άλλος από το να γίνει πρωθυπουργός και να περάσει το τρίτο Μνημόνιο.
Δηλαδή, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπάτησε τους συνεργάτες του και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας τους έλεγε “βάλτε πλάτη, γιατί είμαστε αριστεροί και θέλουν να μας ρίξουν”, “βάλτε πλάτη και δεν θα κάνω τίποτα από όσα ψηφίσετε”. Κι αυτοί τον πίστεψαν.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, δεν είχε αντιληφθεί μέχρι το βράδυ του δημοψηφίσματος πως ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δημοψήφισμα με την ελπίδα να υπερισχύσει το ΝΑΙ, ενώ δημόσια υποστήριζε το ΟΧΙ και έλεγε διάφορα επαναστατικά. Ο Γιάννης Βαρουφάκης δεν ήταν μόνο ένας πολύ στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα αλλά είναι κι ένας έξυπνος άνθρωπος».

Όμως, σε κάτι συμφωνούσε με τον Τσίπρα ο “πιτσιρίκος”.

Έγραφε ο “πιτσιρίκος” την 1η Απριλίου 2016, με τίτλο: Θα συμφωνήσω σε κάτι με τον Αλέξη Τσίπρα:
«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου συμβεί αυτό αλλά έφτασε η στιγμή που θα συμφωνήσω σε κάτι με τον Αλέξη Τσίπρα.    
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ο Αλέξης Τσίπρας εντυπωσιάστηκε από τις επιθέσεις στο πρόσωπο του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, Γιαν Φαμπρ.
Αυτό που εντυπωσίασε τον Αλέξη Τσίπρα είναι πως στις επιθέσεις εναντίον του Γιαν Φαμπρ ενώνονται καλλιτέχνες, ξεχασμένοι καλλιτέχνες, θεατράνθρωποι, θεούσες, πολιτικοί, κόμματα, ακροδεξιοί, και διάφοροι άλλοι άνθρωποι.
Ιδιαίτερες αντιδράσεις προκάλεσε ένα βίντεο με ένα μικρό απόσπασμα από το Mount Olympus, μια 24ωρη παράσταση του Γιαν Φαμπρ που είχε προκαλέσει εντύπωση διεθνώς και είχε παιχτεί και στην Ελλάδα, χωρίς να αντιδράσει τότε κανείς (τότε δεν χανόταν μάσα για τους “καλλιτέχνες”, όπως χάνεται τώρα).
Στο βίντεο, κάποιοι χορευτές χορεύουν γυμνοί και αυτό έχει σοκάρει τα χρηστά ήθη δεξιών κι αριστερών που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ στη ζωή τους γυμνούς ηθοποιούς και χορευτές στη σκηνή· έκλειναν τα μάτια, όπως μια ηλικιωμένη κυρία που καθόταν δίπλα μου σε μια παράσταση του Καραθάνου στο Εθνικό.
Αυτό που έκανε έξαλλο τον Αλέξη Τσίπρα ήταν η σεμνοτυφία καλλιτεχνών και άλλων που σοκαρίστηκαν από τα πουλιά των χορευτών.
Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας γύρισε και είπε στους συνεργάτες του:
“Καλά, τέτοια πoύτσα τρώνε οι Έλληνες από την Τρόικα τόσα χρόνια, τα τσουτσούνια των χορευτών της παράστασης του Φαμπρ τους πείραξαν;”.
Ε, έχει ένα δίκιο σε αυτό το θέμα ο Αλέξης Τσίπρας».

Ανακοίνωσε ότι σταματάει τη λειτουργία του.

Στις 7 Μαίου 2016 ο “πιτσιρίκος” ανακοίνωνε μέσω του blog του ότι σταματάει τη λειτουργία του. Στο κείμενό του με τίτλο: “Τέλος”, ο blogger ενημέρωνε τους αναγνώστες του ότι μετά από 11 χρόνια λειτουργίας, αποφάσισε να ζήσει στο εξωτερικό, παραδίδοντας σε μικρά παιδιά μαθήματα γαλλικών, και δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, παρά μόνο “αν οι Έλληνες αποφασίσουν να πάρουμε την χώρα μας πίσω”.

Την επομένη έγραφε το Unfollow.

Το αριστερό περιοδικό Unfollow δημοσίευε το άρθρο με ημερομηνία 8 Μαίου 2016: “Είμαι ο πιτσιρίκος”, και προέτρεπε να διαβαστεί δωρεάν και μέσω του διαδικτύου.
Αντλώ από το κείμενο, το παρακάτω απόσπασμα, που κατά την άποψή μου έχει ιδιαίτερη αξία:
«…Έτσι κι ο πιτσιρίκος. Στην αρχή ενοχλούσε τη ΝΔ και την Ομάδα Αλήθειας και δεχόταν επιθέσεις φιλίας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά, συνέχισε να έχει εχθρούς στη ΝΔ, αλλά άρχισε να δέχεται επιθέσεις και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί θύμιζε τι έλεγε ο Τσίπρας προεκλογικά, πριν δύο χρόνια, θύμιζε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος και πώς προδόθηκε. Βέβαια, δεν άλλαξε ο πιτσιρίκος· ο Τσίπρας άλλαξε. Κι ο πιτσιρίκος το θύμιζε. Έτσι είναι όμως: με το να λες ελεύθερα τη γνώμη σου μαζεύεις μόνο εχθρούς – αν κάνεις δημόσιες σχέσεις κάνεις “φίλους”. Κομματάρχες που δεν κατάφεραν να τον φέρουν στα νερά τους. Μιντιάρχες που παρά τον πακτωλό χρημάτων που παίρνουν από τις τράπεζες οι εφημερίδες και τα κανάλια τους έχουν πολύ λιγότερη επίδραση από έναν μπλόγκερ. Νεοφιλελεύθεροι “στοχαστές” που κανείς δεν αγοράζει την πραμάτεια τους – και καταλαβαίνουν ότι αν όντως υπήρχε το αόρατο χέρι της αγοράς όπως το οραματίζονται, ο πιτσιρίκος θα είχε δουλειά κι αυτοί όχι…».

Ο “πιτσιρίκος” σύμβουλος του Τσίπρα;

Και ενώ διαβάσατε όλα τα παραπάνω αγαπητοί αναγνώστες, μου απέστειλαν το υπ΄ αριθμό 102 φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, με ημερομηνία έκδοσης 12 Μαίου 2016, όπου αναγράφεται ότι, ο Πιτσιρίκος του Λευτέρη, με απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προσλαμβάνεται σε θέση ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού.    

Οφείλονται απαντήσεις.

Επειδή βλέπουμε ότι ο “πιτσιρίκος” δεν έχει αναστείλει τη δράση του στο διαδίκτυο, θα περιμένουμε να μας δοθούν απαντήσεις:
  • To ΦΕΚ που “κυκλοφόρησε” είναι πλαστό ή γνήσιο;
  • Ο “πιτσιρίκος” είναι σύμβουλος του Πρωθυπουργού ή όχι;
Γιατί, εάν το ΦΕΚ είναι γνήσιο, τότε μιλάμε για ακραία Γκεμπελική τακτική εκ μέρους του Πρωθυπουργού της χώρας.  

Γι΄ αυτό θα πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις, επειδή το ζήτημα αιωρείται στην ατμόσφαιρα και δεν εξυπηρετεί καμιά πλευρά. Πολύ περισσότερο, τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι πρέπει να γνωρίζουν την πάσα αλήθεια επί του θέματος!!!      




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο