Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Η “ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ” ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”


Είχε αναστατώσει τον ελληνικό Τύπο και όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, πριν περίπου 3 χρόνια η δημοσιοποίηση της “σεξουαλικής παρενόχλησης”, γυναικών της Πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Αθήνα, του τότε πρέσβη της, Φραγκλίν Ραμόν Γκονσάλες. Ο οποίος ήταν “εκλεκτός” του Προέδρου της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο. Επιστήθιος φίλος του σημερινού Πρωθυπουργού μας Αλέξη Τσίπρα.

Ο εν λόγω πρέσβης, παρενοχλούσε συστηματικά τις υπαλλήλους της Πρεσβείας. Άλλοτε – σύμφωνα με τις καταγγελίες των υπαλλήλων – θωπεύοντας τα μπούτια τους, τα οπίσθιά τους και τα στήθη τους. Μια εξ αυτών, προσπάθησε να τη βιάσει.    
Ωστόσο, μεταξύ των γυναικών που καταγγέλλουν αυτή τη βάναυση και ακραία συμπεριφορά, ήταν και μια κόρη πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ. Η οποία κατήγγειλε:
“Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Δημαρχείο Πεύκης, η οποία πραγματοποιήθηκε το Ιανουάριο του 2013, ο πρέσβης μου χάιδευε το μπούτι μέσα στο αυτοκίνητο, και μου είπε να φοράω μίνι φούστα για να φαίνομαι περισσότερο γυναίκα…”.   


Η συγκάλυψη του βιαστή σε καθιστά “βιαστή”.


Με επιστολή του (Μάρτιος 2013) ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τότε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Αλέξης Τσίπρας, είχε στείλει επιστολή στον Νικολά Μαδούρο, ευχόμενος καλή επιτυχία στις εκλογές της Βενεζουέλας.  
Στην τελευταία όμως παράγραφο, αυτής της επιστολής, ο Αλέξης Τσίπρας γινόταν συνένοχος εγκληματικής πράξεως, όταν προέτρεπε τον Μαδούρο σε απόκρυψη της εγκληματικής πράξεως. Έγραφε λοιπόν, στον Μαδούρο:
“Τέλος, σου εφιστώ την προσοχή σε ένα ευαίσθητο θέμα στο οποίο περιμένω τη συμβολή σου και την παρέμβασή σου με τον καλύτερο τρόπο. Το ήδη γνωστό σε εσένα ζήτημα που έχει προκύψει με το νέο πρέσβη στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής, το προσωπικό της Πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν θα λάβει μέτρα εντός της Ελλάδας, που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα, γεγονός που θα το εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τα συστημικά ΜΜΕ για να βλάψουν την αριστερά, τόσο στη Βενεζουέλα, όσο και στην Ελλάδα”.     


Τα πάντα επιτρέπονται εν ονόματι της αριστεράς.      


Από τα παραπάνω διαπιστώνουμε ότι, στην Προλεταριακή Δημοκρατία του Αλέξη Τσίπρα όλα επιτρέπονται εν ονόματι της αριστεράς.
Επιτρέπεται και ο βιασμός μιας γυναίκας, αρκεί να μην χαλάσουμε το προσωπείο της αριστεράς. Ο δε, μη καταγγελλόμενος βιασμός ή η απόπειρα βιασμού, στην αριστερά λέγεται “πολιτική ωριμότητα”.
Καταλάβατε λοιπόν, γιατί οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ “βιάζουν” καθημερινά Πατρίδα και λαό και δεν έχουν τύψεις; Γιατί, την ανεκτικότητα των Ελλήνων που δεν καταγγέλλουν το “βιασμό” τους, την θεωρούν “πολιτική ωριμότητα”.       


Βαδίζουμε στα χνάρια της Βενεζουέλας.


Η Βενεζουέλα είναι η χώρα που πρωταγωνιστεί στα καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών Είναι η χώρα, μεταξύ των δυο – τριών – όπου γίνονται οι περισσότεροι φόνοι παγκοσμίως. Είναι η χώρα που πρωτοστατεί σε βιασμούς ανηλίκων κοριτσιών. Είναι η χώρα του Νικολά Μαδούρο. Φίλου και συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα.
Αυτήν τη στιγμή η Βενεζουέλα είναι μια διαλυμένη χώρα. Οι κάτοικοι δεν έχουν – στην κυριολεξία – ψωμί να φάνε. Είναι καθημερινές οι λεηλασίες σε σούπερ – μάρκετ. Όπως, καθημερινές είναι οι συγκρούσεις σε όλη τη χώρα, μεταξύ κατοίκων και αστυνομίας.
Αυτό είναι το πρότυπο του Αλέξη Τσίπρα. Και αν νομίζετε ότι απέχουμε πολύ από αυτήν την πραγματικότητα, είσαστε γελασμένοι!!  
Ο άνθρωπος που σε μια μέρα “έσκισε” τα Μνημόνια, ψηφίζοντας άλλα δυο. Ο
άνθρωπος που το ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος το μετέτρεψε σε ηχηρό ΝΑΙ. Ο άνθρωπος που μετέτρεψε την αλήθεια σε ψέμα και το ψέμα σε αλήθεια.
Αυτός ο άνθρωπος είναι ικανός για όλα!!


Κατάληψη του Αιγαίου από το ΝΑΤΟ.


Σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες μας, Τσίπρας, Ερντογάν και Μέρκελ, έχουν από κοινού συμφωνήσει ώστε να παραμείνει στα ελληνικά χωρικά ύδατα του Αιγαίου Πελάγους η Νατοϊκή Μοίρα, για άλλα δυο χρόνια, με το πρόσχημα πως τάχατες, το ΝΑΤΟ προσφέρει έργο στην αποτροπή ροής λαθρομεταναστών στην ελληνική Επικράτεια.
Στην ουσία, πρόκειται για την διαιώνιση της συγκυριαρχίας του Αιγαίου μας, με επιδιαιτητή το ΝΑΤΟ και με Τούρκο Διοικητή στη Νατοϊκή Μοίρα.
Βέβαια, ο φόβος του ΝΑΤΟ, ακούει στο όνομα Βλαδίμηρος Πούτιν, που ο διακαής του πόθος είναι η κάθοδος της Ρωσίας στο Αρχιπέλαγος.


Συν-διοίκηση στη Θράκη.


Οι ίδιοι πολιτικοί ταγοί, υποταγμένοι πειθήνια στην πολιτική των ΗΠΑ, έχουν λάβει την εντολή να εκτελέσουν το “σχέδιο Θράκη” μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου του 2016.
Το όλο σχέδιο θα συντονίσει ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα. Το αιμοσταγές “γεράκι” που έρχεται μπαρουτοκαπνισμένο στην Ελλάδα, από την Ουκρανία, όπου συμμετείχε στην ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησής της.  
Το σχέδιο προβλέπει μια συν-διοίκηση στη Θράκη με την Τουρκία. Προκειμένου να δημιουργηθεί φραγή των σχεδίων της καθόδου των Ρώσων προς Νότο, αλλά και της όποιας ελάχιστης πιθανότητας δημιουργίας αγωγού μέσω Θράκης.
Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε ότι, η συν-διοίκηση θα φέρει την Κυπροποίηση, δηλαδή την ύπαρξη δυο κοινοτήτων, και στη συνέχεια την αυτονόμηση της Θράκης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα τα Νατοϊκά συμφέροντα.  
Και προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός της μεταφοράς λαθρομεταναστών στη Θράκη και τη ΒΔ Μακεδονία.
Όταν ουδείς μπορεί να μας εγγυηθεί, ότι μέσα σε αυτούς δεν υπάρχουν Τζιχαντιστές και Ουτσεκάδες.


Επί του πιεστηρίου (1).


Έφθασε προσφάτως η πληροφορία, πως, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, συναντώνται τακτικότατα στο σπίτι του Κώστα Καραμανλή στη Ραφήνα, με άκρα μυστικότητα.
Λέγεται, ότι οι σχέσεις τους είναι άριστες.
Άλλωστε, δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που ο Πρωθυπουργός εκτέλεσε την επιθυμία του πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας και τοποθέτησε στη θέση του ΠτΔ τον κ. Παυλόπουλο. Γιατί, ο κ. Παυλόπουλος ήταν πάντα το πολύτιμο πολιτικό “εργαλείο” του Κώστα Καραμανλή.   
Αλλά μας προξενεί μεγάλη απορία, για το τι ακριβώς συζητάει, εκεί στο ησυχαστήριο της Ραφήνας η “Αγία Τριάδα” της ζωής μας. Θα θέλαμε να μάθουμε, ελπίζοντας πως έτσι θα διώξουμε, όλες εκείνες τις μαύρες σκέψεις που έχουν καρφωθεί στο μυαλό μας. Γιατί, δεν μπορεί, αυτοί όταν σκέπτονται, μόνο κακό βρίσκει την Πατρίδα και το λαό της.  


Επί του πιεστηρίου (2).


Ενημερωνόμαστε από το περιβάλλον της τέως Βασιλικής οικογένειας, ότι το επιτελείο της, ξεκίνησε την προετοιμασία της “ομάδος” και την διεξαγωγή φιλικών αγώνων.
Όπως γνωρίζετε, εκεί δοκιμάζονται διάφοροι “παίκτες”, οι οποίοι εάν φανούν άξιοι θα μπορούν να στελεχώσουν την αυριανή ενδεκάδα ή ακόμη και τη 18άδα της νέας υπερηχητικής ομάδας.  
Και η διαβεβαίωση που πήραμε, μιλάει για πολύ άριστο υλικό. Αφού όπως λέγεται, ρόλο μάνατζερ ανέλαβε ο Βασιλιάς της Ισπανίας, που τυγχάνει να είναι φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης και γνωρίζει τι χρειάζεται μια ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό.
Ονόματα θα μας δώσουν λίαν συντόμως…


Επί του πιεστηρίου (3).


Το ανήγγειλε η Χρυσοβελώνη!!
Τον Βασιλιά τον φέρνει ο Τσίπρας μέσω Δημοψηφίσματος.

Ο Τσίπρας θα τελειώσει το παραμύθι της αριστεράς της λαοκρατίας!!!




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο