Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Επίθεση αλλοδαπών σε κατοίκους της πλατείας Αττικής


Χωρίς τίποτε να προμήνυε την οποιαδήποτε "αναταραχή" το απόγευμα του Σαββάτου, τελείως αναιτιολόγητα λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε κατοίκους στην περιοχή της πλατείας Αττικής!
Σαστισμένοι είδαν οι περαστικοί τους λαθρομετανάστες να εξέρχονται ωρυόμενοι από το παράνομο τζαμί που λειτουργούν κοντά στην πλατεία Αττικής.
 Οι λαθρομετανάστες κρατώντας ρόπαλα φώναζαν άλλοτε ακατάληπτα και άλλοτε έβριζαν χυδαία τους Έλληνες που τους κοίταζαν. Ταυτόχρονα, κάποιοι από τους λαθρομετανάστες πετούσαν πέτρες διακινδυνεύοντας την σωματική ακεραιότητα κατοίκων της περιοχής της πλατείας Αττικής, οι περισσότεροι των οποίων ήταν άνθρωποι τρίτης ηλικίας και γυναικόπεδα!!!
Αυτή τη στιγμή επικρατεί αναταραχή ενώ οι κάτοικοι είναι οργισμένοι, αφού πλέον διαπιστώνουν πως το παράνομο τζαμί λειτουργεί μάλλον ως τροφοδότης μίσους. Και το συμπέρασμα αυτό εξάγεται επειδή ΚΑΝΕΙΣ δεν ενόχλησε τους λαθρομετανάστες και κανείς δεν πλησίασε να τους παρενοχλήσει στον (παράνομο, αφού λειτουργεί χωρίς την σχετική άδεια) χώρο λατρείας τους.
Στην περιοχή άρχισαν ήδη να συγκεντρώνονται διμοιρίες των ΜΑΤ...
Μετά την επίθεσή τους οι λαθρο-έλληνες του Παυλόπουλου και του Παπανδρέου, κλείστηκαν στο παρακείμενο παράνομο τζαμί. Αστυνομικοί έχουν αναλάβει την φύλαξή τους, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής έχουν μαζευτεί και έχουν ζητήσει -και αναμένουν- την έλευση εισαγγελέα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο