Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Βρέθηκαν οι δολοφόνοι του διανομέα ταχυφαγείου

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010,  16:12 
Εξιχνιάσθηκε από τη Γ.Α.Δ.Α. η ανθρωποκτονία του 35χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, διανομέα ταχυφαγείου, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος, στις 02/06/2010 στις 04.30 το πρωί στην οδό Καλύμνου 46, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, 27 και 23 ετών και ένας ημεδαπός, ηλικίας 28 ετών.

Ο 27χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη, είχε μόλις αποφυλακιστεί από τις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείτο για παράβαση του νόμου «περί Ναρκωτικών» και εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του.

Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία. Οι συλληφθέντες είχαν καταστρώσει σχέδιο, ώστε συστηματικά να ληστεύουν διανομείς εστιατορίων. Οι δράστες έδιναν τηλεφωνικές παραγγελίες, χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα και διεύθυνση και ανέμεναν τους υπαλλήλους που θα έκαναν την διανομή, στο σημείο που είχαν καθορίσει, προκειμένου να τους αφαιρέσουν τα χρήματα των εισπράξεων.

Τις πρωινές ώρες της 02-06-2010 ο 27χρονος συλληφθείς έδωσε τηλεφωνική παραγγελία σε ταχυφαγείο και μαζί με τους άλλους δύο συγκατηγορούμενους του, μετέβη στο σημείο που θα γινόταν η παράδοση της παραγγελίας, όπου ανέμεναν το θύμα.

Όταν αυτός έφτασε του ζήτησαν τα χρήματα, όμως το θύμα αντιστάθηκε και άρχισε να τρέχει. Τότε ο ημεδαπός δράστης τον πυροβόλησε στην πλάτη και στην συνέχεια διέφυγαν από το σημείο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ εκδόθηκαν εντάλματα σε βάρος των δύο άλλων δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο