Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδας: «Δεν μας διόρισε κανείς, δεν χρωστάμε σε κανέναν, δεν παίρνουμε εντολές από κανέναν»

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

 

Δήλωση του Ανεξάρτητου Μέτωπου Στερεάς Ελλάδας με επικεφαλής τον γιατρό κ. Ν. Παπανδρέου: 
«Ο κ. Περγαντάς αφού μετά από εβδομάδες εσωκομματικών διαβουλεύσεων διορίστηκε από τον κ. Γ. Παπανδρέου υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και ενώ περιμένει να εγκρίνει και να υποδείξει το κόμμα και τους αντιπεριφερειάρχες συνεχίζει τον αγώνα του για το καλό του …. ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Χειμάρας αφού διορίστηκε σαν υποψήφιος περιφερειάρχης από τον κ. Σαμαρά και αφού το κόμμα διόρισε και τους αντιπεριφερειάρχες συνεχίζει τον αγώνα του για το καλό της … ΝΔ.


To Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδας με επικεφαλής τον γιατρό κ. Ν. Παπανδρέου ξεκινήσε και συνεχίζει τον αγώνα του για το καλό του τόπου για το καλό της Στερεάς Ελλάδας.

Δεν μας διόρισε κανείς, δεν χρωστάμε σε κανέναν, δεν παίρνουμε εντολές από κανέναν. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ των παλαιοκομματικών που εξακολουθούν να ζουν στην εποχή των « μεγάλων αρχηγών » , του κομματικού κράτους, των ρουσφετιών και των εκβιασμών και των σύγχρονων ανθρώπων με τις σύγχρονες ιδέες και των σύγχρονο καθαρό τρόπο σκέψεως και δράσεως. Αυτή την διαφορά είναι σίγουρο ότι ο λαός την αντιλαμβάνεται, θα την εκτιμήσει και ανάλογα θα ψηφίσει».


«Γρ. Τύπου και Επικοινωνίας»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο