Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση Νίκου Παπανδρέου για την επίσκεψη Σαμαρά στη Λαμία

Είναι τόσο μεγάλο το άγχος που διακατέχει τα στελέχη τής Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τις επιλογές τους στις Περιφερειακές εκλογές, ώστε έβαλαν στο προεκλογικό παιγνίδι τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος επισκέπτεται περιοχές όπου οι χρισμένοι υποψήφιοι τού κόμματος αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα προκειμένου να τους τονώσει. Αυτός ήταν ο λόγος της χθεσινής επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στη Λαμία και της συνάντησης που ακολούθησε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θανάση Χειμάρα, η υποψηφιότητα τού οποίου (κατά γενική ομολογία) παραπαίει.
Τα αποτελέσματα της επίσκεψης του προέδρου θα φανούν σύντομα. Εκείνοι όμως που γνωρίζουν, επιμένουν ότι, μετά την…απομάκρυνση του προέδρου, τα εσωκομματικά προβλήματα θα επανέλθουν ακόμη πιο σκληρά, ενώ ο επίσημα χρισμένος υποψήφιος θα μείνει μόνος του ξανά, αντιμέτωπος με τα χαμηλά ποσοστά τού εγχειρήματός του.
Παράλληλα, ηρεμία και μεθοδική δουλειά συνιστά στους συνεργάτες του ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, επικεφαλής της κίνησης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο Νίκος Παπανδρέου έχει μάθει τα αποτελέσματα κάποιων δημοσκοπήσεων που τον φέρνουν σε πολύ καλό σημείο και μάλιστα χωρίς να έχει ξεκινήσει ακόμη την προεκλογική του εκστρατεία. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τι πρόκειται να συμβεί στις εκλογές και έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδιά του για το δεύτερο γύρο των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο