Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Θα καταλάβουν το Ολυμπιακό Χωριό οι 10.000 κάτοικοι


Μετά την έρευνα τους newsbeast.gr και το φωτογραφικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει την εγκατάλειψη του ΟΑΚΑ, ήρθε η απάντηση του προέδρου του ΟΑΚΑ Λάζαρου Γρύλλη, αλλά και η ανακοίνωση των κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού που βιώνουν καθημερινά τα προβλήματα στο χώρο.

Ένα ακόμη Ολυμπιακό ακίνητο παρουσιάζει προβλήματα, όπως καταγγέλλουν κι έτσι την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, θα καταλάβουν το χώρο.

Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:

«Στα τόσα προβλήματα που βιώνουμε ως Κάτοικοι του Ολυμπιακού Χωριού, είναι η παντελής έλλειψη χώρων, για την στέγαση των Πολιτιστικών μας δραστηριοτήτων.

Ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε κτίρια που κόστισαν στον ελληνικό λαό, εκατομμύρια euro (όπως είναι το «Ολυμπιακό Ακίνητο» της Μονής Βατοπεδίου), σε μια τόσο δύσκολη χρονική περίοδος για την χώρα μας, να μένουν ανεκμετάλλευτα και να καταστρέφονται.

Εμείς ως Κάτοικοι του Ολυμπιακού Χωριού, αρνούμαστε να συμπράξουμε σε αυτό το έγκλημα και αποφασίσαμε ως Σύλλογος Κατοίκων, να προβούμε σε:

ΚΑΤΑΛΗΨΗ του χώρου, την Παρασκευή 29-10-2010 και ώρα 17.00 μαζί με τους 10.000 κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού.

Καλούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη, για να μπορέσουμε πολλοί μαζί, αφενός να σταματήσουμε αυτήν την καταστροφή των κόπων του ελληνικού λαού και αφετέρου να ανατρέψουμε την πολύ δυσχερή κατάσταση που βιώνουμε ως Κάτοικοι του Ολυμπιακού Χωριού, αλλά και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο