Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Σοβαρά επεισόδια στα Προπύλαια



Εκτεταμένα επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στα Προπύλαια, όπου παραμένουν συγκεντρωμένοι διαδηλωτές ενόψει των νέων πορειών που θα ακολουθήσουν για τη δεύτερη επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.



Νεαροί έχουν στήσει οδοφράγματα επί της Πανεπιστημίου με κάδους απορριμμάτων τους οποίους έχουν πυρπολήσει, πετούν πέτρες, μολότοφ και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, ενώ εκείνοι «απαντούν» με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων.



Κουκουλοφόροι σπάνε μάρμαρα, στάσεις λεωφορείων και τζαμαρίες καταστημάτων, χρησιμοποιώντας ό,τι αντικείμενο βρίσκουν μπροστά τους.


 























Νωρίτερα, διαδηλωτές επιτέθηκαν σε πολίτη, και πάλι στα Προπύλαια, τον οποίο πέρασαν για αστυνομικό, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία, εκείνος όμως αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αφού όπως είπε είναι καλά στην υγεία του.



Στο μεταξύ, λίγο μετά τις 13:30 στο Περιστέρι, νεαροί που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση έξω από το Α' Αστυνομικό Τμήμα, εκσφενδόνισαν πέτρες και νεράντζια στην είσοδο του τμήματος, χωρίς να προκληθούν σημαντικές ζημιές.




Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο