Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ξυλοκόπησαν το διαιτητικό τρίο στην Κερατέα

Θύματα άγριου ξυλοδαρμού έπεσαν ο διαιτητής Σόβολος και οι βοηθοί του (Μήτρης, Κουτσοβασίλης) από εξαγριωμένους οπαδούς και παράγοντες -όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα- του Κεραυνού.








Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΟΧ που βρήκε νικητές τους Κρητικούς με 2-1, περίπου 100 άτομα έσπασαν την πόρτα που οδηγούσε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να κυνηγούν το διαιτητικό τρίο, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την οργή τους για τις "ανάποδες", όπως υποστήριξαν, αποφάσεις των αρχόντων του ματς.





Ο διαιτητής και οι βοηθοί του δεν γλίτωσαν τον ξυλοδαρμό, ενώ δεν έλειψαν και οι πολλαπλές ρίψεις αντικειμένων εις βάρος τους.



Το επεισόδιο έλαβε τέλος με την καθυστερημένη παρέμβαση της ελλιπούς αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν στο Δημοτικό στάδιο της Κερατέας. Μάλιστα, το διαιτητικό τρίο αποχώρησε πολύ αργότερα από το γήπεδο, συνοδεία δύο περιπολικών.



Το φύλλο αγώνα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για την γηπεδούχο ομάδα, καθώς αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι οι διαιτητές χτυπήθηκαν από άτομο που παρουσιάστηκε ως πρόεδρος του Κεραυνού και εξόφλησε το εξοδολόγιο, από οπαδούς και από τον δηλωμένο στο φύλλο αγώνα ως τραυματιοφορέα.



Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για το αμφισβητούμενο πέναλτι που ισοφάρισε ο ΑΟΧ, την αποβολή του Νταϊφώτη στο 63' (οι άνθρωποι του Κεραυνού υποστήριξαν ότι ο εν λόγω παίκτης δεν συμμετείχε στη φάση) και το δεύτερο γκολ της ομάδας των Χανίων, το οποίο, σύμφωνα και πάλι με τους ανθρώπους του Κεραυνού, προήλθε από θέση οφ σάιντ.

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο