Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

για το καλό όλων των συνανθρώπων μας,



Με διοργανωτές την ελεύθερη βούληση, μακριά από κομματικά συμφέροντα, για το καλό όλων των συνανθρώπων μας, διοργανώνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή στις 11:00 το πρωί τις 12/12/2010 στο Σύνταγμα, με σύνθημα μας «ΟΧΙ στην Κάρτα του Πολίτη»
όχι στην Παγκοσμιοποίηση, θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι. Ξεχυθείτε μαζί μας στους δρόμους, δείξτε με την παρουσία σας την αντίδραση σας, έτσι απλά και αυθόρμητα, βοηθήστε κι εσείς τον αγώνα μας, ενημερώστε τους δικούς σας ανθρώπους, για την συγκέντρωση που οργανώνουμε όλοι εμείς οι ελεύθεροι πολίτες, όλα τα ελεύθερα blogs spot, όλοι οι ελεύθεροι Ιερείς, για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον τα παιδιά μας.


Η συγκέντρωση αυτή θα πάει χαμένη αν δεν τους υποστηρίξουμε . Προτείνουμε την ίδια ημέρα και ώρα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ να γίνει μια τέτοια κινητοποίηση .

Όπου υπάρχουν σκεπτόμενοι πολίτες να επωφεληθούν της ευκαιρίας και να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην παγκοσμιο.ποίηση , στο μνημόνιο , στην καταλήστευση της χώρας , στην οικογενειοκρατία , στην διαφθορά , στην κατευθυνόμενη αποβλάκωση του λαού .
 
 
Georgios konstandinidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο