Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Σπύρος Άγκνιου: ο Ελληνοαμερικάνος πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, που κατήγγειλε την κυριαρχία της Αμερικής από τους σιωνιστές

Στη δεκαετία του 1970 και του 1980 ο (ελληνικής καταγωγής) Spiro Agnew ήταν ένας από τους λίγους κυβερνητικούς αξιωματούχους που είχε το θάρρος να μιλήσει εναντίον του σιωνιστικού προβλήματος που μαστίζει την Αμερική. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο ‘Today Show’ του NBC με τη Barbara Walters προειδοποίησε ότι μια «εβραϊκή κλίκα» ελέγχει τις ειδήσεις και τις πληροφορίες στην Αμερική. Το 1976 θαρραλέα κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποσύρουν την βοήθεια προς το Ισραήλ, επικαλούμενος τον τρομακτικό τρόπο που μεταχειρίζονταν τους Χριστιανούς. Και πάλι το 1982, κατηγόρησε την σιωνιστική εξουσία σε επιστολή που έστειλε στον ακτιβιστή Hans Schmidt εκφράζοντας την "οργή" του για "την κυριαρχία της χώρας αυτής από τους Σιωνιστές" και για τον "σιωνιστικό έλεγχο των μέσων ενημέρωσής μας» και για τα «70 χρόνια της πολιτικής κατήχησης» που έχει κάνει «πλύση εγκεφάλου στον δυτικό κόσμο ».




Μερικές από τις θέσεις του Agnew μαζί με την επιστολή του προς τον Hans Schmidt μεταφέρονται παρακάτω:

Spiro Agnew: "Οι άνθρωποι που κατέχουν και διαχειρίζονται τα εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που έχουν επιρροή είναι Εβραίοι και, μαζί με άλλους σημαίνοντες Εβραίους, βοήθησαν να δημιουργηθεί μια καταστροφική Αμερικάνικη πολιτική στο Μεσανατολικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επαληθεύσετε τους πραγματικούς φορείς της χάραξης πολιτικής και τους ιδιοκτήτες (των ΜΜΕ) και θα βρείτε ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό ανθρώπων που είναι Εβραίοι από ότι πρόκειται να βρείτε στον αμερικάνικο πληθυσμό. Λέγοντας εθνικά μέσα ενημέρωσης που έχουν επιρροή, αναφέρομαι στα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία ειδήσεων, δημοσκοπήσεις, τα περιοδικά Time και Newsweek, τους New York Times, την Washington Post και την The International Herald Tribune. Για παράδειγμα, ο κ. (William) Paley του CBS είναι Εβραίος. Ο κ. Julian Goodman, ο οποίος διευθύνει το NBC, ο Leonard Goldenson στο ABC. η κ. Katherine Graham που έχει την Washington Post και ο κ. Sulzberger των New York Times. Είναι όλοι Εβραίοι!

Αν πάτε πιο βαθιά σε αυτή τη ‘μόδα’ ... όχι μόνο με το θέμα της ιδιοκτησίας, αλλά πηγαίνετε πιο βαθιά στην διαχείριση των θέσεων και στην διάκριση των θέσεων ... και θα διαπιστώσετε ότι μέσα από την επιθετικότητα τους και την εφευρετικότητά τους, κυριαρχούν τώρα στα ΜΜΕ. Δεν είναι μόνο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και στην ακαδημαϊκή κοινότητα, στις οικονομικές κοινότητες, στα θεμέλια της κοινωνίας, σε όλα τα είδη των ιδιαίτερα ορατών και με επιρροή υπηρεσιών που αφορούν το κοινό, διαθέτουν αυτή την στιγμή μια ισχυρή φωνή.

Η πολιτική μας στη Μέση Ανατολή, κατά την κρίση μου, είναι καταστροφική, επειδή δεν είναι αμερόληπτη. Δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο σχεδόν το ήμισυ της εξωτερικής βοήθειας που αυτό το έθνος οφείλει να δώσει, πηγαίνει στο Ισραήλ, εκτός από την επίδραση αυτού του σιωνιστικού λόμπι. Νομίζω ότι η δύναμη των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια λίγων ανθρώπων ... δεν είναι το θέμα να ελέγχεις τους ψηφοφόρους, είναι το καπρίτσιο να έχεις δικό σου τον πίνακα ελέγχου."



ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο