Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Στερεά Ελλάδα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά τριάντα τρία άτομα και συγκεκριμένα:
Δύο ημεδαπές στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, για κλοπή χρηματικού ποσού, με την μέθοδο της απασχόλησης, από ηλικιωμένο ημεδαπό.

Ημεδαπός στη Ανθήλη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, για κλοπή γεννήτριας που χρησιμοποιούσε συνεργείο εταιρείας για την εγκατάσταση οπτικών ινών. Αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί του.
Ημεδαπή στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, για κλοπή χρηματικού ποσού από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Ημεδαπή στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για κλοπή από αποθήκη, ιδιοκτησίας ημεδαπού, στην ανωτέρω περιοχή.
Τρεις  ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας και ειδικότερα δύο από αστυνομικούς της  Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και ένας από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
Ημεδαπός στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Τέσσερα άτομα και ειδικότερα δύο αλλοδαποί σε περιοχές της Θήβας, από αστυνομικούς τουΤμήματος Ασφαλείας Θηβών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας αντίστοιχα, ένας ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, καθώς και ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.
Δύο αλλοδαποί σε περιοχές της Θήβας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατηγορούμενος για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενος για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Αιδηψού Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, μήκους (22) εκατοστών.
Τρία άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί σε περιοχές της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς τουΑστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, καθώς και ένας αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς τουΑστυνομικού Τμήματος Θηβών, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Επιπλέον κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας & της Φθιώτιδας, με στόχο τη διαμόρφωση συνθηκών ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας και μετακίνησης των πολιτών, καθώς επίσης και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Στο πλαίσιο των συγκεκριμένων αστυνομικών δράσεων, συνελήφθησαν συνολικά δώδεκα άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:
  • τέσσερις ημεδαποί και δύο αλλοδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Γ’, Β’ & Α’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας,
  • αλλοδαπός στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης,
  • ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης,
  • τρεις ημεδαποί στη Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδαςκαι
  • αλλοδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο