Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ» ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑΡΟ;

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Επειδή ισχύει πάντα το "ΑΓΕΙ ΔΕ ΠΡΟΣ ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΟΝΟΣ",
σήμερα μπορούμε να αισθανόμαστε δικαιωμένοι, όσοι με βάση τα πρώτα στοιχεία, υποστηρίξαμε από την αρχή, πως η πτώση του 
ελικοπτέρου “augusta bell” ΠΝ 28, στην Κίναρο,  επρόκειτο για ένα θλιβερό μεν, αλλά δυστύχημα δε.

Θα είδατε και μόνοι σας, πως όλα εκείνα τα «πυροτεχνήματα» που έριξαν τότε  κάποια «παπαγαλάκια» (Αδαλής) μαζί με τον «μεγαλοπαπαγάλο» (Χίο) και τα βαρύγδουπα πρωτοσέλιδα του «μακελειού» για την «υπερτεχνολογία» των Τούρκων και τις «ηλεκτρονικές βόμβες», με τις οποίες έριξαν το ελικόπτερο του ΠΝ, έσβησαν και εξανεμίστηκαν.

Είδατε πως δεν σέβονται τίποτα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εκμεταλλευτούν ακόμα και τον θάνατο των πιλότων μας, για να φτιάξουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, μόνο και μόνο για να μπερδεύουν τον κόσμο και να πουλάνε  προβολές και «φύλλα».

Γιατί όλα τους τα παραμύθια κατέρρευσαν, όταν έγινε γνωστό, πως το μοιραίο ελικόπτερο δεν πετούσε στην αποστολή μόνο του, αλλά πετούσε «ζευγάρι» στην άσκηση, μαζί με το “augusta bell”  ΠΝ30.  Υπήρχαν λοιπόν "αυτόπτες" μάρτυρες, που πετούσαν μαζί με το μοιραίο ΠΝ28 κάτω από τις ίδιες συνθήκες και σε μικρή απόσταση.
Αλήθεια αυτό μήπως το μάθατε;; Μήπως το ανέφερε κανένας;; Και γιατί να το αναφέρουν;; Κανείς δεν θέλει να ξέρετε την αλήθεια. Θέλουν να ζείτε με αμφιβολίες μέσα στο «άγνωστο».

Έτσι λοιπόν στις ίδιες συνθήκες εκείνη την νύχτα, πετούσαν και τα δύο ελικόπτερα . Και οι συνθήκες ήταν εκτός από την νύχτα και την ομίχλη, οι πολύ δυνατοί πλάγιοι άνεμοι που είχαν από τα αριστερά τους και που είχε ως αποτέλεσμα να έχουν «φύγε» και τα δύο ελικόπτερα από την αρχική τους πορεία 30ο δεξιά.

 Στην αποστολή, το ΠΝ30 θα περνούσε  από την δεξιά μεριά της Κίναρου και το ΠΝ28 από την αριστερή. Το ΠΝ30 διόρθωσε την πορεία του σύμφωνα με το στίγμα του GPS, κάτι το οποίο δεν έγινε στο μοιραίο ΠΝ28, με αποτέλεσμα, χωρίς καμία ορατότητα και έχοντας φύγει 30ο δεξιά από την πορεία του, να πέσει επάνω στο Κίναρο.

Είναι επίσης παραμύθι το ότι έψαχναν να βρούν το ελικόπτερο και τους είπε μία «γιαγιά» που είναι. Και από τα πολύ μεγάλα παραμύθια,  γιατί το σημείο που έπεσε το ΠΝ28,  εντοπίστηκε σχεδόν αμέσως από το ΠΝ30, που έσπευσε αμέσως να το ψάξει, μόλις είδαν ότι χάθηκε το σήμα και το στίγμα του.  Και πλησιάζοντας το ΠΝ30 με μικρή ταχύτητα στο Κίναρο, διέκρινε μέσα από την ομίχλη, σε μία κάθετη γραμμή από πάνω προς τα κάτω, τέσσερις εστίες πυρκαγιάς και έδωσαν αμέσως σήμα, πως το ΠΝ28 έπεσε.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή και χωρίς να πούμε τίποτ’ άλλο, ήταν η αιτία που δεν έβρισκαν τον έναν πιλότο.
Οι πολεμιστές μας ανεξάρτητα από την εξέλιξη, έπεσαν σε άσκηση για την πατρίδα. Και ήταν άσκηση με σενάριο πολέμου. Να είναι αθάνατοι.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας, από τα παραμύθια που μαγειρεύουν οι επαγγελματίες «παπαγάλοι», που καπηλεύονται τα πάντα, ακόμα και τον θάνατο των πολεμιστών μας, φτιάχνοντας σενάρια για να έχουν προβολές και να πουλάνε «φύλλα».
Σε λίγες μέρες είναι το 40 ημερο μνημόσυνο των αθανάτων μας.
Να είναι αιωνία τους η μνήμη.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο