Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ “ΠΑΙΖΕΙ” ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Στις 14 Δεκεμβρίου 2015, στην Ελεύθερη Ώρα, δημοσιευόταν το άρθρο μου: “Ο Καραμανλής διαλύει τη ΝΔ και φέρνει τον τέως Βασιλιά”. Σε αυτό το άρθρο μου, για πρώτη φορά από ΜΜΕ, γινόταν λόγος για την επιστροφή του τέως Βασιλιά.
Έγραφα μεταξύ των άλλων:

“Οι πάντες γνωρίζουν πως το κέντρο της Παγκόσμιας Μασονίας είναι το Λονδίνο. Ενθυμούμαστε λοιπόν, - έτσι αναφέρεται – πως ο Κώστας Καραμανλής εκμυστηρεύθηκε πως για να καταθέσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της ΝΔ, συμβουλεύθηκε τη “Μεγάλη Στοά” του Λονδίνου. Η ίδια “στοά” που περιέθαλψε, όταν μόνιμα εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, τον τέως Βασιλιά των Ελλήνων, Κωνσταντίνο με την οικογένειά του. Η οποία ξαφνικά, αποφάσισε πριν από δυο χρόνια να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσεως και της πολιτικής ανωμαλίας. Θα ενθυμείστε πως το 2013 “έπαιξε” πολύ το θέμα της καθόδου του διαδόχου Νικολάου στην πολιτική σκηνή. Και όπως σαν κομήτης αναπαράχθηκε η είδηση από όλα τα ΜΜΕ της εποχής, κατά τον ίδιο τρόπο στην πορεία “θάφθηκε”. Προφανώς, όλοι οι εμπλεκόμενοι θεώρησαν πως δεν ήταν ο κατάλληλος χρόνος…
Όμως, μετά από δυο χρόνια οι συνθήκες είναι ώριμες από τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε πολύ χειρότερη πολιτική και οικονομική κατάσταση από αυτήν που βρισκόταν…”.

Πρώτοι από όλους μιλήσαμε για βασιλικό κόμμα και μας αντιγράφουν, επιβεβαιώνοντάς μας.   

Στις 25 Δεκεμβρίου 2015, η Kontra News στο πρωτοσέλιδό της έκανε αναφορά στην επάνοδο του τέως Βασιλιά στο πολιτικό προσκήνιο της χώρας, σε μια προσπάθεια αντιγραφής της είδησής μας που δημιούργησε μεγάλη αίσθηση στο Πανελλήνιο.
Ωστόσο, εμείς επανήλθαμε την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και αναλύσαμε πως ακριβώς θα “στηθεί” αυτό το νέο κόμμα:  
Στάδιο Ι
Πλήρης απαξίωση από τα ΜΜΕ συλλήβδην του σημερινού πολιτικού Συστήματος στην Ελλάδα, προωθώντας την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου πολιτικού σχηματισμού που θα πρεσβεύει το νέο και άφθαρτο στο ελληνικό πολιτικό στερέωμα.
Στη συνέχεια πιθανώς θα δημιουργήσουν αγιογραφία μελών της τέως βασιλικής οικογένειας, όταν αυτά τα ίδια ΜΜΕ, επί σειρά δεκαετιών απαξίωναν και ξευτέλιζαν τον τέως Βασιλέα των Ελλήνων, Κωνσταντίνο, με χαρακτηρισμούς του τύπου, Γκλύξμπουργκ, κοκός κ.α.
Στάδιο ΙΙ
Θα δημιουργηθεί μια κίνηση από τεχνοκράτες, ανώτατους δικαστικούς, αλλά και στρατιωτικούς που θα την βαφτίσουν επί παραδείγματι, κίνηση Εθνικής Αναγέννησης ή Εθνικής Σωτηρίας και θα ομοιάζει πάρα πολύ με το κίνημα του Νικολάου Ζορμπά το 1909.  Βέβαια επ΄ ουδενί μιλάμε για κίνηση του τύπου των Συνταγματαρχών το ΄67, αλλά για μια κίνηση που δεν θα διχάζει και σκοπό θα έχει να δώσει την ελπίδα και την προοπτική που αναζητά πλέον, το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού μας. Αυτή η κίνηση Εθνικής Αναγέννησης ή Εθνικής Σωτηρίας θα έχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον τέως Πρίγκιπα Νικόλαο, αλλά και άλλα μέλη της τέως Βασιλικής οικογένειας. Όλη η προετοιμασία αυτής της κίνησης γίνεται με πολύ σοβαρότητα και στο πλαίσιο του υπάρχοντος Συντάγματος. Χωρίς να αμφισβητείται το πολίτευμα της Ελλάδος που είναι η Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.  
Στάδιο ΙΙΙ    
Αυτή η πολιτική κίνηση που μέσω “φτιαγμένων” θετικών αρχικά δημοσκοπήσεων, αλλά και με την απόλυτη στήριξη από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, θα καταγγείλει την γερμανική κυριαρχία της Ελλάδος μέσω των Μνημονίων, με μονομερή διαγραφή του Δημοσίου Χρέους. Με ταυτόχρονη επιστροφή στη δραχμή σε σύνδεσή της με το δολάριο. Άλλωστε, θυμηθείτε τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για το δολάριο σε κρατικό κανάλι στις 30 Δεκεμβρίου 2012, όπου ισχυρίσθηκε πως “η λύση είναι η διαγραφή του χρέους, όπως ρεαλιστικά μας προτείνουν οι πραγματικοί μας σύμμαχοι, που είναι μόνο οι ΗΠΑ και οι χώρες του ΔΝΤ…”.
Στις 10 Φεβρουαρίου 2016, το Έθνος στην πρώτη του σελίδα ανέφερε για συνάντηση του τέως Πρίγκιπα Νικολάου με τον Κώστα Καραμανλή στην Αθηναϊκή Λέσχη.  

Μας επιβεβαιώνει ακόμη και η αστρολογία.

Με ενημέρωσαν και παρακολούθησα από το διαδίκτυο, την εκπομπή Stars System   της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπου η Άση Μπήλιου είχε καλεσμένο τον αστρολόγο - συγγραφέα Κώστα Λεφάκη. Προς το τέλος λοιπόν, της παρουσίας του στην εκπομπή είπε για τον ανατρεπτικό μήνα Μάρτιο:  
“…θα υπάρξουν και άλλες παρουσίες ανθρώπων που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν κόμματα  και ένα από αυτά ενδέχεται να είναι με την υπόγεια βοήθεια του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, με μια ομάδα βασιλοφρόνων. Διότι όπως το’36 που κοινοβουλευτικά βγήκε ο Μεταξάς, το 2016 κινδυνεύει να πάρει μεγάλο μέρος η δεξιά, η πιο ακραία και αυτό θα το δούμε και στην Ευρώπη το ’16 και το ’17, όπως και στην Αμερική είναι πιθανό να γυρίσουν οι Ρεπουμπλικάνοι στο Λευκό Οίκο…”     
Επίσης, στην αρχή της παρουσίας του στην εκπομπή, είπε για το διπλό νόμισμα που αναφέρουμε εμείς στο δημοσίευμά μας της 10ης Ιανουαρίου:
“…το διπλό νόμισμα είναι πολύ πιθανό στο δεύτερο εξάμηνο του 2016, διότι όλο το 2016 έχει μια υπαρξιακή κρίση το ίδιο το ευρώ, και επίσης, θα έχουμε αποκαλύψεις δυσκολιών για πρώτη φορά στη Γερμανία, στην Γαλλία, ενώ η Αγγλία ήδη τις έχει και πρέπει να τις καμουφλάρει…”.

Γι΄ αυτό δημιουργείται το κόμμα Καρατζαφέρη – Νικολόπουλου.   

Το Σύστημα λοιπόν, πρέπει να “γεννήσει” νέους κομματικούς σχηματισμούς με όχημα τον δήθεν “πατριωτισμό” των, προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών, με σκοπό, πρώτον να είναι το ανάχωμα της Εξουσίας και δεύτερον να φρενάρουν την άνοδο της “Χρυσής Αυγής”.
Έτσι, το τελευταίο χρονικό διάστημα παρακολουθούμε τη συμπόρευση των Γιώργου Καρατζαφέρη και Νίκου Νικολόπουλου στη δημιουργία “πατριωτικού” κόμματος. Ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό, πως τάχατες σκοπό έχουν τη διάσωσή του, αλλά στην πραγματικότητα θέλουν να ικανοποιήσουν τη μωροφιλοδοξία τους και το γεγονός πως δεν αντέχουν το πολιτικό περιθώριο και τη μοναξιά τους. Που όμως, αυτό το νέο πολιτικό μόρφωμα θα πάρει τη θέση των ΑΝΕΛ στο παιχνίδι Εξουσίας από τη στιγμή που όλοι συνομολογούν πως ο κύκλος αυτού του κόμματος, οριστικά έκλεισε.

Το Σύστημα “ξεθάβει” τον Καρατζαφέρη.

Είναι σε όλους γνωστό πως η Real News του Νίκου Χατζηνικολάου, “χτύπησε” προ καιρού πολύ τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Γιαυτό, ο κ. Καρατζαφέρης στο στενό του κύκλο διέρρεε πως ο Νίκος Χατζηνικολάου, ήταν ένας από τους υπεύθυνους του πολιτικού του περιθωρίου.
Ωστόσο, επειδή πολιτικά πρόσωπα και Συστημικά ΜΜΕ είναι “συγκοινωνούντα δοχεία”, θεωρούσαμε πως αυτός ο “πάγος” σύντομα θα έσπαγε.  
Έτσι, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, η εν λόγω εφημερίδα είχε συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη, όπου αναφερόταν στη δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τα ρεπορτάζ μας.
Όμως, η είδηση - που τάραξε τη ΝΔ - ήλθε από τον Νικήτα Κακλαμάνη, Βουλευτή της ΝΔ αλλά και αντιπρόεδρο της Βουλής, την ίδια ημέρα στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Καρατζαφέρη: “Εάν πρόκειται, αυτό που έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Καρατζαφέρης να φτιαχτεί, να καλύψει τη Δεξιά, πέραν της ΝΔ, προτιμώ αυτούς τους ανθρώπους παρά τη Χρυσή Αυγή”.
Όλα αυτά φαντάζομαι, δεν πιστεύετε πως είναι τυχαία…
Επιπλέον, να σας αποκαλύψουμε πως, όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου, πριν πάρει πολιτικές αποφάσεις συμβουλευόταν την αστρολογία, έτσι ακριβώς κάνει και ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Άλλωστε, ο Κώστας Λεφάκης είναι επιστήθιος φίλος του πρώην Βουλευτή του ΛΑΟΣ και αντιπροέδρου της Βουλής, Βαΐτση Αποστολάτου. Ο οποίος έχει και ο ίδιος βαθύτατες γνώσεις αστρολογίας…

Επί του πιεστηρίου.        

Πολύ σύντομα, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα έχει καλεσμένο του στο Star Channel και στην εκπομπή του “στον ενικό” τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Για να μας εξηγήσει μεταξύ των άλλων, πώς θα καταλάβουμε την Πόλη!!!




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο