Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Περιοδεία Κ. Μητσοτάκη σε Βοιωτία και Φθιώτιδα, ενόψει του συνεδρίου της ΝΔ

«Η μεγαλύτερη ανικανότητα της κυβέρνησης είναι, ότι δεν μπορεί να βάλει μπροστά τη μηχανή της οικονομίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Λαμία, προειδοποιώντας τον κύριο Τσίπρα να μην παίξει ξανά την Ελλάδα στα ζάρια στο θέμα της διαπραγμάτευσης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, από τη Λαμία άσκησε συνολική κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, στέλνοντας μήνυμα προς την κοινωνία τους πολίτες αλλά και το πολιτικό σύστημα, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να δώσει τον αγώνα για να απαλλάξει τη χώρα από τη χειρότερη κυβέρνηση, όπως τη χαρακτήρισε, που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα.


Επισκεπτόμενος τη Βοιωτία και τη Φθιώτιδα ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σημείωσε ότι είδε φόβο και οργή στους πολίτες. Ασκώντας κριτική προς τον πρωθυπουργό, είπε ότι η οργή υπάρχει επειδή ο κ. Τσίπρας είπε στους πολίτες τα περισσότερα ψέματα που έχουν ειπωθεί ποτέ από πρωθυπουργό, και τον κατηγόρησε ότι διχάζει τους Έλληνες με ψεύτικα και τεχνητά διλήμματα.


«Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ για να ενώσει τους Έλληνες και θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, ενώνοντας και όχι διχάζοντας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε και στο θέμα της διαπλοκής, είπε ότι η αλήθεια θα λάμψει με αφορμή τη συζήτηση στη βουλή.


Επισκεπτόμενος το Νοσοκομείο Λαμίας, όπου εδώ και ένα χρόνο δεν έχει οριστεί διοικητής, ζήτησε από την κυβέρνηση αξιοκρατία στον ορισμό των θέσεων που καλύπτουν τέτοιες περιπτώσεις στο δημόσιο, ιδιαίτερα στον χώρο της υγείας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεναγήθηκε και στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Θερμοπυλών, όπου τον υποδέχθηκε  ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης.


Νωρίτερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τις Γυναικείες φυλακές στον Ελαιώνα Θηβών, όπου συνομίλησε με τις κρατούμενες και μάλιστα παρέμεινε αρκετή ώρα στα κελιά που μένουν κρατούμενες μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους. Ξεναγήθηκε στο χώρο, ενημερώθηκε για το πρόγραμμα των φυλακών και ρώτησε σε τι ποσοστό υπάρχει επιτυχία όταν γίνεται επανένταξη των Γυναικών αυτών στην κοινωνία.


ThivaPost

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο