Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ & ΛΟΙΜΩΔΕΙΣ ΝΟΣΟΙ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Οι λαθρομετανάστες είναι δημιουργοί θανατηφόρων επιδημιών, λόγω ανθυγιεινών συνθηκών διαβιώσεως στις πλατείες της Αθήνας, στο λιμάνι του Πειραιά, στα σύνορα με Σκόπια, και στους καταυλισμούς.
Στον Ελληνικό πληθυσμό επικρέμαται μετάδοση μολυσματικών θανατηφόρων ασθενειών. Η πνευμονία και φυματίωση, είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να μας συμβεί!!!

Λοιμώδεις νόσοι επικρέμανται επί της κεφαλής μας.
Θανατηφόρες Επιδημίες όπως Χολέρα, Τύφος, Φυματίωση, ΕΜΠΟΛΑ, ΖΙΚΑ, AIDS, κ.λ.π. είναι πολύ πιθανόν να συμβούν ανάμεσα σε λαθρομετανάστες, λόγω δυσμενών και ανθυγιεινών συνθηκών διαβιώσεως.
Ο Ελληνικός Λαός έχει περιπέσει σε δυσμένεια των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, λόγω Πολιτισμού , και  Ιστορίας. Οι Κοσμοκράτορες  θέλουν να μας εξαφανίσουν, διά της λαθρομετανάστευσης,  και  λοιμωδών νόσων.
Βλέπε δηλώσεις Κίσσινγκερ, «Ο Ελληνικός Λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος, γιαυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά μέσα στις Ιστορικές & Πολιτισμικές ρίζες του. Να πλήξουμε την Ιστορία , τον Πολιτισμό ,  γλώσσα , τη θρησκεία του» .
Ο Κίσσινγκερ είναι ΥΠ.ΕΞ. της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και Μεγιστάνα ΡΟΚΦΕΛΕΡ.
Αυτούς που έφεραν εδώ είναι Άραβες, Ασιάτες, και Αφρικανοί, δεν έχουν το Όμαιμον,  Ομόγλωσσον,  Ομόθρησκον,  Ομότροπον, με τους Έλληνες.
Οι πρόσφυγες της Μικράς Ασίας το 1922 ήταν Έλληνες, και είχαν το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ,  ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ,  ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, με τους γηγενείς. Μη τους συγχέετε με τους σημερινούς λαθρό!!!
Οι προδότες πολιτικοί έκαναν την Ελλάδα από Κράτος, ένα απέραντο στρατόπεδο λαθρομεταναστών HOT-SPOT. Το μόνο που λειτουργεί είναι οι ΔΟΥ-εφορίες για να εισπράττουν τους φόρους για τον Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Αφγανοί λάθρο διαδηλώνουν στους δρόμους της Αθήνας, και ζητούν το δικαίωμα εγκατάστασης στην Ελλάδα. Οι προδότες πολιτικοί συμφωνούν αφού 1 εκατομμύριο λαθρό θα εγκατασταθούν εδώ.
Η  Ν.Δ. υπό την ηγεσία των κ.κ. Κυριάκου-Κωστή-Άδωνι έπεσε σε χειμερία νάρκη, και μετετράπη σε ένα απέραντο πρακτορείο Γερμανο-Εβραϊκών Σιωνιστικών συμφερόντων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Μην συγκρίνετε τους Έλληνες πρόσφυγες του 1922 με τους Μουσουλμάνους Άραβες πρόσφυγες και Ισλαμιστές  Λαθρομετανάστες.
Οι Μουσουλμάνοι Άραβες πρόσφυγες & Ισλαμιστές λαθρομετανάστες να πάνε στις χώρες του Αραβικού Κόλπου, που είναι μεγάλες,  και πλούσιες.  (Σαουδική Αραβία-Εμιράτα-Κουβέϊτ-Κατάρ) κλπ.
Εδώ στην Ελλάδα δεν έχουν καμία δουλειά.
Ήλθαν εδώ για να θανατώσουν τον Ελληνισμό με λοιμώδεις νόσους,  φτώχεια και πείνα. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους έφερε εδώ.
Στη προκειμένη περίπτωση κινδυνεύει άμεσα ο Ελληνικός Λαός. Αυτός είναι ο στόχος και σκοπός της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας να εξολοθρεύσουν τον Ελληνισμό, μέσω λαθρομεταναστών, ΠΑΝΤΙ  ΤΡΟΠΩ.
Οι Συριζαίοι-Πασόκοι, έχουν σαν μεταναστευτική πολιτική το ρητόν,
«ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ» .
Οι Συριζαίοι, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αποβλέπουν στην αντικατάσταση του πληθυσμού των Ελλήνων, με λαθρομετανάστες.
Τα άλλα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙΑ, κλπ, ότι πεί ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι καταυλισμοί λαθρομεταναστών θα γίνουν «Κράτος εν κράτει».
Οι λαθρομετανάστες θα αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, θα ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ & ΠΟΤΑΜΙΑ, και όλους αυτούς που μας κατάστρεψαν. Θα ιδρύσουν Ισλαμικό κόμμα!
Από αυτούς τους «Πατάτες» πολιτικούς, μην περιμένετε τίποτα.
Βρήκανε εδώ «Πατάτες» πολιτικούς, οι Παγκόσμιοι Δράκοντες, και ζητάνε ότι θέλουν.
Οι Έλληνες θα εξαλειφθούν, στα σπίτια τους θα κατοικίσουν λαθρομετανάστες, και οι προδότες πολιτικοί,  (Ν.Δ.- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ- ΠΟΤΑΜΙΑ) κ.λ.π. θα άρχουν επάνω σε λαθρό-μετανάστες.
Επειδή η Ναζιστική και εγκληματική Σιωνιστική Ε.Ε. κινδυνεύει να διαλυθεί, εκτός των άλλων προβλημάτων,(BREXIT, GREXIT,) κλπ, και εξαιτίας του μονομερούς κλεισίματος των συνόρων στους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες , από Αυστρία, Ουγγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Σλοβενία, Κροατία, Σκόπια, και άλλες χώρες δουλικές στην ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης, η Ελλάδα απομονωμένη κινδυνεύει άμεσα να πεθάνει, σε περίπτωση που ξεσπάσουν λοιμώδεις νόσοι, και άλλες θανατηφόρες επιδημίες, όπως ΧΟΛΕΡΑ-ΤΥΦΟΣ- ΕΜΒΟΛΑ- AIDS- ιός ΖΙΚΑ, κ.λ.π.
Ωραίους «εταίρους» βρήκαμε να συνεργαστούμε..................
Μιά θανατηφόρα επιδημία που θα ξεσπάσει στην Ελλάδα, και που στην πραγματικότητα είναι αναπόφευκτη και αναμενόμενη, από τις αρρώστιες που κουβαλούν οι Μουσουλμάνοι λαθρο-εισβολείς, θα δώσει το δικαίωμα στα Κράτη να σφραγίσουν τα σύνορά τους, όχι μόνο στους λαθρομετανάστες, αλλά και στους Έλληνες.
Θυμηθείτε ότι προτεραιότητα στην περίθαλψη έχουν πρώτα οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, και μετά οι ΕΛΛΗΝΕΣ που πληρώνουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία, και ίδρυσαν τα Νοσοκομεία.
Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα υγείας υπέρ των λαθρομεταναστών.
Όσον αφορά τους τουρίστες, ξεχάστε τους για πολλά χρόνια, και τα ξενοδοχεία που έχτισαν οι Έλληνες θα μείνουν άδεια.
Κανένας Ευρωπαίος & Αμερικάνος τουρίστας δεν θα θέλει να κολυμβήσει στις θάλασσες που ρυπαίνουν οι λαθρομετανάστες.
Η Ελλάς, & οι Έλληνες, προορίζονται να πεθάνουν!!!
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία έχει πολλά όπλα στα χέρια της, -εκτός των πολέμων-, για να μειώσει δραστικά το πληθυσμό στον πλανήτη, ή να εξαφανίσει ένα Έθνος δια των λοιμωδών νόσων.
Απλώς διασπείρουν μικρόβια Χολέρας, Τύφου, ΕΜΠΟΛΑ, ΖΙΚΑ, και άλλων λοιμωδών νοσημάτων ανάμεσα στο πληθυσμό μιάς χώρας.
Θυμάστε την άκρως θανατηφόρα επιδημία από τον Εμπολα, που ξέσπασε στην Αφρική το καλοκαίρι του 2014  που ανάγκασε τις χώρες της Αφρικής να κλείσουν τα σύνορά τους;;;
Αυτή ήταν μια προσχεδιασμένη και φτιαχτή επιδημία, από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των ΡΟΤΣΙΛΝΤ & σπείρα-μαφία, ήταν μια  γενική πρόβα  για μελλοντική χρήση.
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη, είναι μια εγκληματική οργάνωση, και οι επιστήμονες υπηρέτες της, έβγαλαν τα κατάλληλα συμπεράσματα, από αυτό το θανατηφόρο πείραμα, για το πόσο θανατηφόρος ήταν ο Έμπολα, και ο χρόνος δράσης του, και για το πόσο πρέπει ακόμα να τον βελτιώσουν-δυναμώσουν εναντίον της ανθρωπότητας, εναντίον των ανεπιθύμητων «γκοϊμ» όπως μας λένε στα Εβραϊκά, των διαφόρων ανεπιθύμητων και ατίθασων λαών, Εθνών, & Κρατών.
Δυστυχώς ευρίσκονται μερικοί  απληροφόρητοι πολιτικοί από τους «γκοϊμ», που πέφτουν θύματα των Σιωνιστών Παντοκρατόρων .
Δυστυχώς οι «Έλληνες» προδότες & δοσίλογοι πολιτικοί, είναι υπηρέτες και σφογγοκωλάριοι του Αυτοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η χθεσινή Ευαγγελική περικοπή ομίλησε για φιλοξενία και φιλανθρωπία. Ο Ιησούς Χριστός ομίλησε για φιλοξενία 3-5 ατόμων, κατά χρονικές περιόδους, ΟΧΙ για 4 εκατομμύρια εισβολείς, που θα κάνουν κατοχή τη πατρίδα μας.
Τα ίδια επανέλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος,  δεν έλαβε υπ’ όψιν την κατοχήν της πατρίδος από τους εισβολείς.

                            ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος διαδικτύου

Πηγή
---------------
Μπάμπης Αργυράκης



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο