Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Συνεχίζεται η Απεργία – Αποχή των Διπλωματούχων Μηχανικών από τεχνικά συμβούλια και επιτροπές για το ασφαλιστικό

Οι μηχανικοί και ο τεχνικός κόσμος της χώρας συνεχίζουν και την επόμενη εβδομάδα τις κινητοποιήσεις ενάντια στην πρόταση της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, όπως έγινε γνωστό από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζεται η Απεργία – Αποχή όλων των Διπλωματούχων Μηχανικών από την συμμετοχή τους σε Τεχνικά Συμβούλια Έργων και Μελετών καθώς και από το σύνολο των Επιτροπών με τεχνικό αντικείμενο (π.χ. Επιτροπές Αρχιτεκτονικού Ελέγχου, Αυθαιρέτων κλπ.), από τη Δευτέρα 14/3/2016 μέχρι και την Παρασκευή 18/3/2016 για το Ασφαλιστικό.  Στην Απεργία-Αποχή συμπεριλαμβάνονται και οι Επιτροπές Δημοπρασιών Έργων και Μελετών.


Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός δήλωσε:
«Με κοινή απόφαση ΤΕΕ, ΕΜΔΥΔΑΣ, Εργοληπτικών και Μελετητικών Οργανώσεων και φορέων εργαζομένων μηχανικών ήδη δεν πραγματοποιούνται διαγωνισμοί μελετών και δημοπρασίες έργων και δεν συνεδριάζουν επιτροπές του δημοσίου που μετέχουν εκπρόσωποι του ΤΕΕ. Συνεχίζουμε ακόμη πιο έντονα την προσπάθεια και την επόμενη εβδομάδα. Συνεχίζουμε δυναμικά τις κινητοποιήσεις ενάντια στο σχέδιο του Ασφαλιστικού που στη πραγματικότητα είναι ένα δημοσιονομικό, φορολογικό νομοσχέδιο».


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο