Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Δημιουργία hotspot στη Θήβα???

Το πρώην κλωστοϋφαντουργείο Αμπάζογλου από φωτογραφία της Google
Από το πρωί της Τετάρτης 15 Ιουνίου άρχισαν οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ότι στην περιοχή της Θήβας θα δημιουργηθεί hotspot. 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το hotspot θα δημιουργηθεί στο παλιό κλωστοϋφαντουργείο Αμπάζογλου, λίγο έξω από το Πυρί Θηβών στο δρόμο προς  Λιβαδειά, και θα φιλοξενήσει 2.500 άτομα. 


Φαίνεται ότι οι ιθύνοντες αιφνιδίασαν την πόλη της Θήβας, καθώς στον τελευταίο προγραμματισμό πριν από δύο ημέρες δεν υπήρχε κάποιο πλάνο για δημιουργία hotspot στη Θήβα.

Λίγες ημέρες μετά τα Λαμπερά εγκαίνια του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών, έρχεται η πληροφορία για την δημιουργία του hotspot, το οποίο θα λειτουργήσει ανασταλτικά για όποιας μορφής ανάπτυξη που περίμενε ο Θηβαϊκός Λαός. 


ThivaPost


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ? ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανωνυμε που γραφεις τι προβλημα εχεις με τους προσφυγες σε πληροφορω οτι να τους παρεις ατο σπιτι σου αν δεν εχεις εσυ προβλημα..αρκετα εχουμε τραβηξειντοσα χρονια με τους γυφτους εμεις που ζουμε στη περιοχη εκει...αντε μη πω τιποτα αλλο με την εθνικομηδενιστιλη κυβερνηση που μαε.πλακωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο