Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Χριστούγεννα με +5 για Ολυμπιακό


Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά και στη Λάρισα, αλλά δεν κάηκε. Νίκησε 1-0 και με το τέλος του α' γύρου έχει προβάδισμα πέντε βαθμών, από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και αναδείχτηκε πρωταθλητής χειμώνα.




Ο τίτλος αυτός είναι άτυπος, δε λέει και πολλά πράγματα, αλλά το +5 είναι στη φάση αυτή μιά διαφορά ασφαλείας. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο α' μέρος, πέτυχε το γκολ (με τη βοήθεια του Κατσιαρού), αλλά στη συνέχεια έδωσε χώρο στη Λάρισα, η οποία πίεσε για την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.



Οι γηπεδούχοι μπορεί να τα έχουν και με την τύχη τους. Ο Κατσιαρός, στην προσπάθεια να αποκρούσει μιά συρτή σέντρα σουτ του Μέλμπεργκ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αμπάρη (35' ). Στο 41' έχασαν τη πιό σημαντική σημαντική ευκαιρία, όταν ο Κουζέν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Πάρντο αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε με τα πόδια. Στο α' μέρος, έχουμε και δύο σπουδαίες αποκρούσεις του Αμπάρη σε κεφαλιά του Μέλμπεργκ και μακρυνό σουτ του Ραούλ Μπράβο.



Στο 54' η Λάρισα φωνάζει κι έχει δίκιο. Ο διαιτητής Σπάθας θα μπορούσε να δείξει πέναλτι σε μαράρισμα του Ουρτάδο στον Μετίν. Η συνέχεια ανήκει στη Λάρισα, η οποία πίεσε για να ισοφαρίσει. Ουσιαστικά, η μεγάλη φάση για γκολ δεν έγινε, και η καλύτερη στιγμή ήταν στο 82' όταν η κεφαλιά του Κουζέν πέρασε λίγο άουτ. Η πεντάλεπτη διακοπή (68' ) που άρχισε από μιά χιονόμπαλα στον Τοροσίδη και συνεχίστηκε με επεισόδιο υπάλληλου σεκιούριτι με τον Ιμπαγάσα, μάλλον επηρέασε τους γηπεδούχους. Κατά τη διαρκεια της διακοπής, παραλίγο να είχαμε σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.



Ο Σπάθας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ιγκλέσιας, Κατσιαρό, Σίμιτς, Ιγκλέσιας - Μιραλάς



Λάρισα: Αμπάρης, Βελάσκο (90' Αμπουχατζίρα), Κατσιαρός, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Πούρι, Ιγκλέσιας, Μετίν, Σίμιτς (83' Γκέρεμι), Μπλάζεκ (73' Φαλάγγας), Κουζέν.



Ολυμπιακός: Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα (84' Μοδέστο), Ζαϊρί, Ριέρα (61' Χολέμπας), Φουστέρ (89' Γ. Παπαδόπουλος), Μιραλάς.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο