Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Η νομαρχία σφράγισε το πρατήριο του δήμου!


Ακόμη ένα λόγο για να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο η αποκομιδή των σκουπιδιών απέκτησε από χθες η Αθήνα. Η εγκατάσταση του Δήμου Αθηναίων στη Ζοφριά, όπου γίνεται η συντήρηση και ο ανεφοδιασμός καυσίμων των απορριμματοφόρων του, σφραγίστηκε από τη Νομαρχία Δυτικής Αττικής ως παράνομη!!!



Οπως μας δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Η. Λιακόπουλος, ο δήμος είχε ειδοποιηθεί από τις 11 Νοεμβρίου για το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις του εκεί λειτουργούν χωρίς την απαραίτητη άδεια: «Είχε μάλιστα περιθώριο 30 ημερών για να ασκήσει ένσταση, αλλά δεν έπραξε τα δέοντα. Επικοινώνησα με τον νομάρχη Α. Αρκουδάρη, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα αύριο (σήμερα)», λέει ο κ. Λιακόπουλος.



Για πλήρη κατάρρευση στο μηχανισμό καθαριότητας του δήμου μίλησε χθες ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, τονίζοντας ότι επαληθεύθηκαν οι φόβοι πως η πόλη, ειδικά στις συνοικίες, «εξακολουθεί να υποφέρει από τα σκουπίδια». «Η καθαριότητα θα είναι πρώτος στόχος της νέας δημοτικής αρχής», είπε ο κ. Καμίνης, προαναγγέλλοντας ρήξεις, αναδιοργάνωση του μηχανισμού καθαριότητας, περιορισμό των απορριμμάτων στην πηγή και κινητοποίηση δημοτών σε εθελοντική βάση. Ζήτησε επίσης από τους υπευθύνους στην καθαριότητα να αναλάβουν τις ευθύνες τους «ώστε η συνεργασία μας να ξεκινήσει χωρίς τελεσίγραφα και σωρούς σκουπιδιών».



Σιβυλλικά απάντησε στον Γ. Καμίνη ο απερχόμενος δήμαρχος Ν. Κακλαμάνης: «Αύριο θα λάβει την απάντηση για όλα τα θέματα», λέει ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας και για μια επιστολή που έστειλε χωρίς να λάβει απάντηση και καταλήγοντας: «Οταν σε λίγες ημέρες θα αναλάβει και τυπικά τις ευθύνες του, θα καταλάβει ότι κάποιες φορές "η σιωπή είναι χρυσός"». Λεπτομέρεια: δίπλα στην παράνομη εγκατάσταση λειτουργεί εργοστάσιο ανακύκλωσης του ομίλου Μπόμπολα...



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο