Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Έφοδος αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι


Έρευνα σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι πραγματοποίησαν την Τετάρτη άνδρες της αντιτρομοκρατικής, αναζητώντας στοιχεία για την υπόθεση της τρομοκρατίας.









Το διαμέρισμα είχε νοικιαστεί με πλαστή ταυτότητα στο όνομα "Σταμάτης Δενέτης" και σε αυτό φέρεται να διέμεναν οι Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις αρχές Νοεμβρίου στο Παγκράτι για την αποστολή των παγιδευμένων δεμάτων.







Τσάκαλος και Αργυρού κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς", την οποία μάλιστα έχουν παραδεχτεί με επιστολή τους.







Σημειώνεται ότι το όνομα "Σταμάτης Δενέτης" ήταν στη λίστα με τα 33 ονόματα και στοιχεία που προορίζονταν για πλαστές ταυτότητες, η οποία βρέθηκε σε usb πάνω σε ένα από τα 6 άτομα που συνελήφθησαν για την υπόθεση τρομοκρατίας πριν από περίπου έναν μήνα. Οι 6 κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει κατονομαστεί.







Από τα παραπάνω συνάγεται ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ των συλληφθέντων για τα δέματα - βόμβες και των 6 συλληφθέντων για την υπόθεση με τις γιάφκες.







Μέσα στο διαμέρισμα όπου έγινε η έφοδος βρέθηκαν βαλίτσες, σακ βουαγιάζ, υλικά μεταμφίεσης και μία οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή, τα οποία θα τεθούν στο μικροσκόπιο των αρχών.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο