Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Φρένο Μπιλμπάο στην «Μπάρτσα»! (video)


Τέλος έλαβαν οι διαδοχικές εντυπωσιακές εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα, η οποία έμεινε στο 0-0 στο «Καμπ Νόου» με την Μπιλμπάο στο πρώτο ματς της φάσης των 16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Στο 1-1 Κόρδοβα-Ντεπορτίβο.





Από τις 11 Σεπτεμβρίου έχει να δεχθεί τέτοιο... χτύπημα η Μπαρτσελόνα, καθώς τότε ήταν η τελευταία φορά που έμεινε μακριά από το σκοράρισμα σε όλες τις διοργανώσεις στο 0-2 από την Ερκουλες στην Primera Division. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρέταξε τους Μπλαουγκράνα χωρίς τους Μέσι και Βίγια στο αρχικό σχήμα και οι Βάσκοι με πάθος και αυτοθυσία κατάφεραν να κρατήσουν τους Καταλανούς μακριά από την εστία τους στο πρώτο μέρος. Στην επαβάληψη οι δύο παίκτες πέρασαν σαν αλλαγή, η Μπάρτσα έκλεισε στα 4/4 του γηπέδου την Αθλέτικ, όμως και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει.




Οι σημαντικότερες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους χάθηκαν στο 52' με τον Τσάβι να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά σε σέντρα του Αλβες και τον Πικέ στο 88' να αστοχεί από σέντρα του Μέσι. Η ομάδα που θα περάσει στους «8» του Copa del Rey θα βγει από τον επαναλήπτικό του «Σαν Μαμές», ενώ στο άλλο ματς της Τρίτης (21/12) η Κόρδοβα ανείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και όλα παραμένουν ανοικτά στην ρεβάνς.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο