Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

asteras --panathinaikos 0-0 (12-12-10)

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος προωθήθηκε από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή δίχως όμως οι Σισέ και Χριστοδουλόπουλος να προλαβαίνουν να τη σπρώξουν προς την εστία του Ντεγκρά.




Μετά το δεκάλεπτο ο Αστέρας έκλεισε τους χώρους με τον Αράς να παίζει πιο κοντά στον Ουριμπάρι από τ’ αριστερά, και τον Ουντότζι να διατηρεί μικρή απόσταση από τον Φυτανίδη. Αυτές οι δύο κινήσεις ανάγκασαν τον Παναθηναϊκό να ψάξει περισσότερο το Νίνη αλλά το εξαιρετικό πρέσινγκ του Λαδάκη στο νεαρό μέσο δεν άφηνε πολλά περιθώρια στους πράσινους για κάθετο παιχνίδι.




Από τη στιγμή που οι Αρκάδες εξασφάλισαν την ηρεμία στην άμυνα προσπάθησαν να βγουν στην κόντρα και στο 11ο λεπτό ο Μπαστία με δυνατό αριστερό σουτ ανάγκασε τον Τζόρβα να πέσει για πρώτη φορά στο χορτάρι.



Με τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα ο Σισέ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ξεπέρασε και το Ντεγκρά, όμως ο Πουλίδο που κάλυψε την εστία απομάκρυνε το σουτ του Γάλλου.





Διαβάστε ειδικά για τον Παναθηναϊκό στα prasinanea.grΟ Φερέιρα βλέποντας ότι ο Αστέρας δεν παίζει με καθαρό σέντερ φορ επέλεξε να αφήσει στα αποδυτήρια τον αμυντικογενή Σιμάο και να βάλει στο ματς τον Κατσουράνη.



Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με άστοχη εκτέλεση φάουλ του Νίνη και κούρσα του Σισέ την οποία πρόλαβε ο Ντεγκρά.



Από το 60ο λεπτό και μετά ο Αστέρας πίεσε τον Παναθηναϊκό και έφτασε κοντά στο γκολ με τον Φυτανίδη. Το σουτ του Έλληνα αμυντικού μετά από το κόρνερ του Ροζέριο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα.



Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός χάθηκε, ο Παναθηναϊκός έβρισκε ολοένα και πιο κλειστούς τους διαδρόμους για το τέρμα του Αστέρα και το 0-0 ήταν ό,τι πιο φυσιολογικό για αυτό το ματς.





Άμεση αθλητική ενημέρωση όπου και αν βρίσκεστε μέσω του επίσημου twitter και του επίσημου facebook του contra.gr.Κλειδί αγώνα:



Η επιλογή του Βλάχου να παίξει με τρία αμυντικά χαφ «κατέστρεψε» το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την επιλογή του προπονητή των Αρκάδων να παίξει χωρείς φορ για 90 λεπτά ήταν οι βασικοί λόγοι για το 0-0.



MVP:



Ο Αντώνης Λαδάκης. Ο μέσος του Αστέρα είχε συγκλονιστική παρουσία με πολλές επεμβάσεις στις επιθετικές προσπάθειες του Παναθηναϊκού ενώ είχε συμμετοχή και στο δημιουργικό παιχνίδι του Αστέρα.



Αδύναμος κρίκος:



Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας του τριφυλλιού και αυτό λέει πολλά. Δύσκολο να πούμε ότι κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν πιο αδύναμος κρίκος από έναν άλλο.


ΠΗΓΗ contra.gr








To live του αγώνα:



3ο λεπτό: Σέντρα του Μαρίνου από δεξιά, ο Χριστοδουλόπουλος δεν προλαβαίνει να βάλει καλά το πόδι του και να σκοράρει. Δείτε τη φάση εδώ.



10ο λεπτό: Σουτ στην κίνηση του Μπαστία (μέσα από την περιοχή) μετά από σέντρα του Κρις, μπλοκάρει ο Τζόρβας. Δείτε τη φάση εδώ.



29ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Σισέ τσιμπάει την μπάλα από τον Ντεκρά, πλασάρει αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ο Πουλίδο διώχνει.



31ο λεπτό: Μακρινό,συρτό σουτ του Πουλίδο, η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τζόρβα.



32ο λεπτό: Ο Μάρτινς βρίσκει χώρο στο ημικύκλιο της περιοχής, σουτάρει με το αριστερό αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.



43ο λεπτό: Σουτ του Μάρτινς από πλάγια δεξιά, αρκετά άουτ η μπάλα.



49ο λεπτό: Κόρνερ του Αρας, κεφαλιά του Ουτότζι από κοντά, η μπάλα ψηλά άουτ.



51ο λεπτό: Νέα κεφαλιά του Ουτότζι μετά από κόρνερ, διώχνει ο Τζόρβας.



54ο λεπτό: Πολύ ωραία πάσα του Χριστοδουλόπουλου στον Σισέ, ο Γάλλος όμως χάνει το κοντρόλ και την ευκαιρία να πλασάρει.



63ο λεπτό: Κόρνερ του Μάρτινς, σύγχυση στην περιοχή του Παναθηναϊκού, σουτ του Φυτανίδη από κοντά, ψηλά άουτ.



84ο λεπτό: Ο Καρέρα βρίσκει χώρο, σουτάρει εκτός περιοχής, αλλά ο Τζόρβας δεν ανησυχεί.



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.ΚΑΚΟΣ

ΒΟΗΘΟΙ: Χ.ΑΚΡΙΒΟΣ, Δ.ΓΟΥΚΟΣ







--------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο