Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Πρέπει λοιπόν οι λαοί να αγανακτήσουν και να ζητήσουν

Georgios Konstandinidis



Η Λέσχη Μπιλντερμπεργκ συναντήθηκε τον Απρίλιο του 1993 στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης, στην Αθήνα, για να αποφασίσει την μελλοντική κατάσταση στα Βαλκάνια. Και αποφάσισε!!! Τόσο αίμα, άδικα χυμένο γιατί; Αν και δεν δόθηκε στη δημοσιότητα η όλη συζήτηση, ο ιδρυτής της συνάντησης, Πρίγκιπας Μπερνάρ, δεν έκρυψε ότι ο σκοπός της είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Εξέχοντα πρόσωπα συμμετείχαν στη συνάντηση εκείνη, όπως η Βασίλισσα Ολλανδίας Βεατρίκη, ο Πρίγκιπας Βελγίου Φίλιππος και πολλοί άλλοι. Ας μη μας διαφεύγει και η επίσκεψη του Πάπα Παύλου – Ιωάννη Β΄, τις ημέρες εκείνες, στην Αλβανία.


«Η πίτα πρέπει να μοιραστεί σωστά»! Το αίσχος όμως αυτό άρχισε τη δεκαετία του ’80. Η συνάντηση Μπους-Γκορμπατσόφ, στο αμερικανικό πολεμικό καράβι στα στενά του Γιβραλτάρ, άφησε μια «Νέα Εποχή» στην ιστορία. Τι είπαν – και αυτοί – δεν μάθαμε! Αυτό όμως που είπαν... το είδαμε!!! Αρχής γενομένης από τον Τσαουσέσκου, φτάσαμε στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, της Σοβιετικής Ένωσης, την Ένωση των Γερμανιών (Ανατολικής και Δυτικής), έχουμε το Σκοπιανό (Μακεδονικό) ζήτημα, το Κυπριακό πρόσφατα, το Κουρδικό και Αλβανικό τώρα, το Θρακικό στο μέλλον κλπ.

Πρέπει λοιπόν οι λαοί να αγανακτήσουν και να ζητήσουν επιτέλους έναν παγκόσμιο σωτήρα. Ο John Randolph Price πιστεύει ότι στις 31 Δεκεμβρίου 1986, όταν ο κόσμος εόρτασε την ημέρα της πλανητικής θεραπείας, ήταν η αρχή του τέλους για την παλιά ανθρωποφυλή και ότι το 1987 ήταν έτος προετοιμασίας που ακολουθείται από μια εποχή ενοποίησης.

Στην τελική περίοδο της εγκαθίδρυσης, θα δούμε, όπως λέει, την επανεμφάνιση του «Χριστού» της Νέας Εποχής που θα κυβερνήσει τη γη και το θρίαμβο της κοσμικής συνείδησης – της θεότητας – για το σύνολο της ανθρωπότητας. (J.R. Price, The Planetary Commission, σελ. 29) και (Νέα Εποχή Text Marrs, σελ. 116).Οι «μεγάλοι»

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, τον Σεπτέμβριο του 1990, διεκήρυξε έναν νέο όρο... τη «ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ». Από τότε ο όρος αυτός δεν λείπει από τα στόματα των πολιτικών μας!!!

Λίγοι γνώριζαν την προϊστορία του και ελάχιστοι έγραψαν γι αυτήν. Όμως εδώ και αρκετούς αιώνες, η ΒΙΒΛΟΣ, που είναι ο Λόγος του Θεού, μας το βεβαίωνε. Από την προφητεία στην εκπλήρωση λοιπόν; Γιατί όχι;! Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (http://www.facebook.com/l/5c46dLBcHddyS325TFaMAF-YG6g;Ο.Η.Ε.) είναι ένα εξαίρετο βήμα για την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Σε μια σύγκληση των πνευματικών ηγετών στη συνέλευση του http://www.facebook.com/l/5c46dLBcHddyS325TFaMAF-YG6g;Ο.Η.Ε., το 1975, διαβάστηκε αυτή η έκθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο