Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ο Γιώργος Παπανδρέου, το Τζαμί και το “στρατηγικό βάθος” του Νταβούτογλου





«Είναι ντροπή, 25 χρόνια από τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε δεσμευτεί να υπάρξει τζαμί στην Αττική, να μην έχουμε μπορέσει να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο χώρο. Γι’ αυτό, πολύ γρήγορα, προχωρήσαμε αυτές τις διαδικασίες. Υπάρχει ευρύτερη συναίνεση στο να γίνει αυτό. Είναι δικαίωμα. Και προσωρινά, θα υπάρξει χώρος για τη λατρεία των μουσουλμάνων» προανήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός στη Βουλή".


Λίγες ημέρες προηγουμένως και ενώ χιλιάδες μουσουλμάνοι της Αθήνας προσεύχονταν μεταξύ άλλων και προκλητικά στα Προπύλαια, ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας Εγκεµέν Μπαγίς παραπονέθηκε για τη μη ύπαρξη τζαμιού στην ελληνική πρωτεύουσα, όπου θα ήθελε να προσεύχεται.

Την ίδια στιγμή και όπως έχουμε γράψει επανειλλημένως, ο ψευτομουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μέτε, ζητά εμμέσως πλην σαφώς να τεθεί επικεφαλής όλων των μουσουλμάνων που ζούν στην Ελλάδα, περιλαμβανομένων και των μεταναστών. Ένας αρχιμουφτής, ο οποίος θα εκλέγεται από τους μειονοτικούς μουφτήδες.

Η δήλωση του Μπαγίς και η περίπτωση Μέτε αποκαλύπτουν τους απώτερους σκοπούς των Τούρκων που θέλουν το Τζαμί για να φιγουράρουν κάθε τόσο στην Ελληνική Πρωτεύουσα ως προστάτες των Μουσουλμάνων της Αθήνας.



Ο Χάρτης-Ντοκουμέντο του Παγκόσμιου Τουρκο-Ισλαμικού Imperium



Δεν χρειάζεται άλλωστε να είναι κανείς ειδήμων στην γεωστρατηγική για να αντιληφθεί τον απώτερο στρατηγικό στόχο των Τούρκων. Θέλουν να καταστούν ηγέτες των Μουσουλμάνων της Ελλάδας, ενοποιώντας σε συμπαγή και υπάκουη μάζα τη νέα γιγάντια μουσουλμανική “μειονότητα” που κτίζουν τόσο μεθοδικά! Αρκεί να σκεφτεί κανείς πόσες δεκάδες χιλιάδες Μουσουλμάνοι φτάνουν στην Ελλάδα από Τούρκους “δουλεμπόρους”, ανθρώπους του παρακράτους και του συστήματος, που ποτέ δεν τους συλλαμβάνει η Άγκυρα… ούτε στην επικράτεια, ούτε στα τόσο καλά φυλαγμένα σύνορά της!

Πρόκειται για συστηματική προώθηση Μουσουλμάνων μεταναστών και διοχέτευσή τους στην Ελλάδα, με ένα σκοπό! Την άλωσή της από μέσα!

Με συνέντευξη του Μπαγίς στην ΝΕΤ (17-11-2010), για πρώτη φορά η Τουρκία αποσυνδέει τη Χάλκη από τη Θράκη και τους Ψευτομουφτήδες και τη συνδέει με Τζαμί στην Αθήνα:

Ερώτηση Φ. Π.: “Πόσο δύσκολο είναι για την Τουρκική Κυβέρνηση να ανοίξει τη Σχολή της Χάλκης”;

Απάντηση Μπαγίς: “Πόσο δύσκολο είναι για την Ελλάδα να φτιάξει ένα μεγάλο Τζαμί”



Η συνταγή Αλεξανδρέττας και Κύπρου

Η Μουσουλμανική αυτή “μειονότητα” των Αθηνών, που σύμφωνα με την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας αριθμεί 750.000 μέλη (!!!) θα είναι στα χέρια της Άγκυρας μπαγκέτα, για να χορεύει κυριολεκτικά στο ταψί την Ελλάδα, με πολλούς, όπως είναι ευνόητο, τρόπους! Διαδηλώσεις, πορείες, καταλήψεις, αποκλεισμοί στρατηγικών κόμβων, εκφοβισμοί, προβοκάτσιες, σαμποτάζ… Ένας τεράστιος μελλοντικός “στρατός” που εκκολάπτεται μεθοδικά μέσα στην καρδιά της χώρας!



ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΒΑΘΟΣ – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ





Για πρώτη αφορά αποκαλύπτεται ότι πίσω από το “Στρατηγικό βάθος” κρύβεται το εφιαλτικό “Ισλαμικό Βάθος”



“Τα Βαλκάνια θα ξαναγίνουν Οθωμανικά”

Θυμάται κανείς τι είπε ο Νταβούτογλου τον Οκτώβριο του 2009 από το Σεράγεβο:

“Επιθυμούμε μια νέα Βαλκανική, που θα θεμελιώνεται στις πολιτικές αξίες, στηνοικονομική αλληλεξάρτηση, στη συνεργασία και στην πολιτιστική αρμονία. Όλα αυτά εξασφαλίζονταν στα Οθωμανικά Βαλκάνια” και συνέχισε:

“Εμείς θα αναβιώσουμε την εποχή αυτή, τα Οθωμανικά Βαλκάνια ήταν μια επιτυχημένη ιστορία και τώρα πρέπει να αναγεννηθούν”.

Αυτό τον Χάρτη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας έχει μπροστά του εδώ και καιρό ο Νταβούτογλου, λέγοντας το εξής απλό: όσο πιέζουμε τις μειονότητες της Τουρκίας τη συρρικνώνουμε, μαζί με τη δύναμη, τη γεωγραφία, την οικονομία και τη διεθνή εικόνα της. Πρέπει να κάνουμε ό,τι και στην περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπου έχοντας πιο χαλαρά τις μειονότητες, παρουσιαζόμενοι σαν “προστάτες” και όχι “αφέντες”, είχαμε πολύ μεγαλύτερα, σύνορα, επιρροή, οικονομική και γεωπολιτική δύναμη! Θα κάνουμε ανοίγματα, παίρνοντας βέβαια ανταλλάγματα από διπλανές χώρες, ώστε να επεκτείνουμε την επιρροή μας μέσα σε γείτονες, παλαιά εδάφη μας, ελέγχοντας και εξουσιάζοντας με τους εκεί Μουσουλμάνους, σταδιακά τις ίδιες τις χώρες αυτές, κάνοντάς τες δορυφόρους της Τουρκίας, η οποία στα μάτια τους πρέπει να φαίνεται ευεργέτης, φίλη, προστάτης! Έτσι θα απλώσουμε την ισχύ μας σε πολλαπλάσιο χώρο, θα δημιουργήσουμε συνθήκες ειρήνης, συνεργασίας και οικονομικής ανάπτυξης εσωτερικά και περιφερειακά και θα καταστούμε στρατιωτική, γεωπολιτική και κυρίως οικονομική Υπερδύναμη της περιοχής, από τον Περσικό Κόλπο, ως την Αδριατική Θάλασσα και από το Σουέζ, την Παλαιστίνη και την Ανατολική Μεσόγειο ως τη Μαύρη Θάλασσα!








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο