Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Το Οθωμανικό Κίνημα (!) επενδύει στη Μύκονο!





"Bασιλιάς" της... Μυκόνου, της Ρόδου και άλλων 16 ελληνικών νησιών θέλει να γίνει ιδιοκτήτης τουρκικής εταιρείας real estate ο οποίος επιθυμεί να αγοράσει ακίνητα για λογαριασμό πελατών του.



Ο Μπαρίς Αϊντίν, ιδιοκτήτης της εταιρείας «Bariskent», σε δηλώσεις του προς την τουρκική εφημερίδα «Γιενί Σαφάκ», σημειώνει ότι ενδιαφέρεται για την αγορά ή ενοικίαση ακινήτων, πράγμα που στο δημοσίευμα προβάλλεται ως αγορά ή ενοικίαση νησιών.




Ο Αϊντίν κάνει λόγο για πρωτοβουλίες της εταιρείας του για λογαριασμό πελατών σχετικά με 18 νησιά και δηλώνει ότι αυτό θα προκαλέσει έκρηξη στα τουριστικά έσοδα, αφού πρόκειται για νησιά με μεγάλη εμπορική και τουριστική δυνατότητα.



Ο Αϊντίν λέει πως «παρατηρείται μείωση περίπου 30% στις τιμές των ακινήτων στην Ελλάδα» και πως «παρά το μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον, στην Τουρκία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα νησιά μόνο μερικές εταιρείες».



Να που μια αχτίδα αισιοδοξίας για τα ακίνητα έρχεται από τους εξ ανατολών γείτονες. Το θέμα είναι τώρα μήπως όταν μάθει της αντικειμενικές αξίες και την φορολογία αρχίσει και...σφυρίζει αδιάφορα.



ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥ;














ΥΓ. Σε λίγο καιρό θα εφαρμοστεί όμως και το Οθωμανικό Δίκαιο... Αυτό το έχουν καταλάβει στην κυβέρνηση;



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο