Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ :

Μέσα σ’ αυτή τη πολιτική καταχνιά, όπου «όλα τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά», ξεπήδησαν  δύο ηρω’ι’κοί οικονομικοί εισαγγελείς που με τις πρόσφατες αποκαλύψεις των , ταράσσουν τα ύδατα της κοιμωμένης Ελληνικής Δικαιοσύνης, αλλά και όλης της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.  
Εκφράζοντας το λα’ι’κό  αίσθημα, λέμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη, «Να η Ευκαιρία, αδράξτε την, για να ξεβρωμίσει ο τόπος».
Βαράτε τους δοσίλογους, μη τους φοβάστε, ο Λαός είναι στο πλευρό σας. Αρκετά πια οι ξενόφερτοι και εφιάλτες πολιτικοί ρήμαξαν και ταλαιπώρησαν το τόπο, ενώ ο Λαός αφελώς εφησυχάζει.
Κάποιος επιτέλους πρέπει να αντιδράσει. Διότι,
Ο Αρχηγός του Κράτους αδιαφορεί και δεν αντιδρά.
Η Εκτελεστική Εξουσία  λειτουργεί για τη Παγκοσμιοποίηση & ΝΤΠ.
Η Νομοθετική εξουσία εφησυχάζει και πλουτίζει αναπαυόμενη……
Η Δικαστική εξουσία αφήνει ανενόχλητους τους σάπιους πολιτικούς,
να λυμαίνονται τη χώρα, και «πέρα βρέχει»…..
Οι πνευματικές δυνάμεις της χώρας, «Από τη πόλη έρχομαι…..»
Η Εκκλησία κοιμάται, παρακαλώ ησυχία…..
Οι Ένοπλες  Δυνάμεις φοβούνται,  και
Οι υπηρεσίες ενημέρωσης του Λαού, (ΜΜΕ), είναι σε χέρια Βαρώνων.
                                    Ανάλυση:
                                  ---------------
Αρχίζουμε την ανάλυση των φαινομένων με τις Ένοπλες Δυνάμεις, διότι εκεί είναι η δύναμη των όπλων, και το άνθος νεότητος και δυνάμεως του Ελληνικού Λαού.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις εφησυχάζουν φοβούμενες μήπως οι εφιάλτες και προδότες πολιτικοί τους κατηγορήσουν σαν φασίστες, Χουντικούς, και Δικτάτορες. Βλέπετε η 21η Απριλίου «πήρε το ψωμί» των πολιτικών, και άφησε κακές αναμνήσεις στο Λαό, και αυτό σήμερα οι «Δημοκράτες» προδότες δοσίλογοι και ξενόφερτοι πολιτικοί δια της προπαγάνδας των ΜΜΕ το εκμεταλλεύονται.
Σε περίπτωση που η ηγεσία του στρατεύματος αντιδράσει, αμέσως αποστρατεύεται από τους επίορκους και προδότες της πατρίδος πολιτικούς. Οι δοσίλογοι πολιτικοί έφθασαν μέχρι το σημείο εκείνο να ζητήσουν τη διάλυση της Αης Στρατιάς, και τη διάλυση πολλών άλλων μεγάλων μονάδων του στρατεύματος, για να εξυπηρετηθούν τα σχέδια των εχθρών της πατρίδος για τη κατάληψη εθνικών εδαφών στο μέλλον, και τη κατάτμηση της Ελλάδος, όπως ανέφεραν πολλά ΜΜΕ.
Οι πλείστοι των Ανωτάτων Αξιωματικών και των τριών όπλων, αλλά και των σωμάτων ασφαλείας, ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την εύνοια των επίορκων, εφιαλτών, κλεφτών, και προδοτών πολιτικών, για να προωθηθούν στις ανώτατες βαθμίδες της ιεραρχίας του στρατεύματος. Φτάσαμε στο σημείο εκείνο, η χώρα να είναι έρμαιο στα χέρια επίορκων και δοσίλογων πολιτικών, και ουδείς συγκινείται, ούτε αντιδρά. Εύκολα οι κατηγορίες περί Χούντας κολλούν στους στρατιωτικούς με τη προπαγάνδα, ενώ οι ξενόφερτοι προδότες πολιτικοί λυμαίνονται τη χώρα, και ο αφελής λαός, τους θεωρεί Δημοκράτες, και τους ψηφίζει, ενώ έχουν εγκαθιδρύσει τοπική Δικτατορία, με δημοκρατικό μανδύα, στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, εκτελώντας εντολές των Κοσμοκρατόρων ισχυρών της Γης.                       
Ο Αρχηγός του Κράτους τρέμει για τη πολυθρόνα του, και αδιαφορεί για το λαό του. Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία να είναι  καλά….
Η Κυβέρνηση – Εκτελεστική Εξουσία- εξυπηρετεί τη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση.
Οι πνευματικές δυνάμεις  του τόπου κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, αυτοί είναι οι Ακαδημα’ι’κοί μας, και οι πρυτάνεις ανωτάτων
Πνευματικών ιδρυμάτων.(Πανεπιστημίων, Πολυτεχνείων, κ.λ.π.)
Η Νομοθετική Εξουσία, (Βουλή των Ελλήνων), αναλίσκεται σε κομματικές πολιτικές προστριβές, χρονοτριβεί με απουσίες από τις συνεδριάσεις της Βουλής, και γενικά  αδιαφορεί για το Λαό.
Ψηφίζουν νομοσχέδια χωρίς να τα έχουν διαβάσει, και το δηλώνουν ανενδιάστως δημόσια. Ψήφισαν τα μνημόνια χωρίς να τα έχουν διαβάσει. Τα ψήφισαν με κομματική πειθαρχία, καταδικάζοντας το Λαό σε θάνατο, ήδη έχουμε 1800 αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους, χώρια η πείνα και δυστυχία πολλών Ελληνικών οικογενειών, ενώ η πατρίδα μας κάθεται επάνω στα πετρέλαια!!!
Κατάστρεψαν τον ιστό της κοινωνίας.
Κατάστρεψαν τις νέες γενεές. Κατάστρεψαν τα εγγονάκια μας.
Και ο αφελής και επιπόλαιος λαός τους ψηφίζει, για ένα ρουσφετάκι.
Τόσο ασυνείδητοι και επίορκοι είναι. Η Νομοθετική εξουσία είναι κομματικοποιημένη, και οι Βουλευτές εκτελούν εντολές των Κοσμοκρατόρων, μέσω των εδώ πρεσβειών, για να έχουν την εύνοιά τους, ώστε να προωθηθούν στα ανώτατα πολιτικά αξιώματα της χώρας. Μιλάμε για σκέτη Μπανανία….
Η διοικούσα Εκκλησία, με τη δικαιολογία ότι δεν ανακατεύεται στη πολιτική, (ενώ η πατρίδα χάνεται), περιορίζεται σε φιλανθρωπικό έργο, και στα συσσίτια, (Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι), και οι Ιεράρχες μας επιζητούν την εύνοια των επίορκων πολιτικών, και των επικυρίαρχων της Γης, για να προωθηθούν στις ανώτατες βαθμίδες της εκκλησίας, ήτοι σε Αρχιερείς, Αρχιεπισκόπους, και Πατριάρχες.
Σήμερα έχουμε ανάγκη ένα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ όσο ποτέ…….
Τα ΜΜΕ είναι ιδιοκτησία της βαρωνείας των Αθηνών,  που υποτάσσεται στη Ν.Τ.Π. και στους Εξουσιαστές της Γης.
Δηλαδή όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας που λέγεται παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, καλά κρατούν, εάν κάποιος κρίκος σπάσει, αμέσως αντικαθίσταται, για να μη χαλάσει το σύστημα, γιαυτό όλοι αυτοί αποκαλούνται από το λαό συστημικοί.
Πολιτικοί, Βουλευτές, Στρατιωτικοί, Δικαστικοί, Αρχιερείς, Δημοσιογράφοι-ΜΜΕ, όλοι στο σύστημα, όλοι στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για την Ελλάδα ουδείς, μόνο
ο απληροφόρητος και αφελής λαός.
Η μόνη που μας απέμεινε είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη, και από αυτούς μόνο μερικοί έντιμοι εισαγγελείς και δικαστές.
Όλο το υπόλοιπο πλήρωμα της Δικαιοσύνης ανήκει σε κόμματα, και σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στη χρεοκοπία και καταστροφή της Πατρίδος, οχυρωμένο πίσω από τα κεκτημένα δικαιώματα, λες και δεν τους αφορά το δράμα της πατρίδας, μόνο όταν αρχίσουν τα οικονομικά προβλήματα να πονούν και αυτούς, τότε, και μόνο τότε, αρχίζουν να γκρινιάζουν. Πολλοί από τους ανώτερους και ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς, δυστυχώς λειτουργούν με υποχρέωση στους εφιάλτες πολιτικούς, επειδή τους προώθησαν στις ανώτατες βαθμίδες της ιεραρχίας της Δικαιοσύνης, και έτσι όλα βαίνουν καλώς για τη τοπική Χούντα, της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Μήπως άκουσε ποτέ κανείς ένα παρηγορητικό πατριωτικό λόγο από τη νέα κυρία Πρόεδρο του Αρείου Πάγου;;; Ποτέ  κανείς.
Εδώ η Ελλάδα-πατρίδα χάνεται, και η κυρία Πρόεδρος παραμένει άφωνος ιχθύς, πνιγμένη μέσα στα υπηρεσιακά της καθήκοντα, σαν το Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και τον Αρχιεπίσκοπο!!!
Έλαχε στη δύστυχο Ελλάδα να έχει στην κορυφή άφωνους ιχθείς, αυτή τη κρίσιμη περίοδο στην Ιστορία της.
Η Ν.Τ.Π. και η Παγκοσμιοποίηση ελέγχει τους εφιάλτες κλέφτες πολιτικούς, και οι ξενόφερτοι προδότες πολιτικοί, ελέγχουν μερικούς ανώτατους λειτουργούς όλων των θεσμών του Κράτους, και ο χορός καλά κρατεί για τους Κοσμοκράτορες, ενώ ο λαός στενάζει……..
Η Εκκλησία μας ψάλλει, «Ο Άδης στένων βοά…..» στη περίπτωση αυτή ο Άδης είναι ο Ελληνικός Λαός, με τους ανίκανους  ευνο’ι’μένους και προνομοιούχους ταγούς να κάθονται στο σβέρκο του.
Ο Λαός λέει οι πολιτικοί δεν είναι «Μ…..ς», προδότες είναι, εμείς λέμε
είναι και τα δύο.
Οι αποκαλύψεις των δύο ηρω’ι’κών εισαγγελέων έδωσαν το έναυσμα ώστε, η Ελληνική Δικαιοσύνη να βγεί από το βαθύ λήθαργο, στον οποίο την είχαν βυθίσει οι ανίκανοι και προδότες πολιτικοί.  
Δύο πατριώτες δικαστικοί-εισαγγελείς, ελεγχόμενοι από τύψεις συνειδήσεως για το σιωπηλό καθεστώς, και τις παρεμβάσεις των σάπιων πολιτικών στο έργο της Δικαιοσύνης, έκαναν τη δική τους επανάσταση, έκαναν την ηρω’ι’κή έξοδο,  να αναγορευτούν σε νέους Ντι-Πιέτρο και Φαλκόνε, Πολυζω’ι’δη, και Τερτσέτη,
και να μείνουν  στην Ιστορία της νεώτερης, και σε χειμερία νάρκη ευρισκομένης Ελληνικής Δικαιοσύνης.   
Όποια απόφαση της Δικαιοσύνης  δεν συμφέρει τους δοσίλογους πολιτικούς, λένε ότι εμπλέκει τη χώρα σε επικίνδυνους ατραπούς, και προσπαθούν να βγάλουν από τη μέση τους Δικαστικούς εκείνους που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, και κάνουν το καθήκον τους.
Η ευκαιρία για την Ελληνική Δικαιοσύνη είναι τώρα οι δύο εισαγγελείς.
Γιαυτό λέμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη, «Αδράξτε την ευκαιρία»,
για να ξεβρωμίσετε τη χώρα.
Οι πολιτικοί είναι Κράτος εν Κράτη…..
Όποτε δεν τους εξυπηρετούν και δεν τους συμφέρουν οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης, μιλάνε για παρεμβάσεις στη πολιτική ζωή της χώρας.
Σήμερα καταντήσαμε σαν Έλληνες, να μας κυβερνά ένας υπάλληλος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, και ένας τραπεζίτης υπάλληλος της GOLDMAN  SACHS.
Οι δύο ηρω’ι’κοί πατριώτες εισαγγελείς απεκάλυψαν κατόπιν επίπονων
ανακρίσεων, ότι «μαγειρεύτηκαν» και παραβιάσθηκαν τα νούμερα από τους αρμόδιους πολιτικούς, με παρεμβάσεις αυτών στο έργο της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ), και έτσι έγινε διόγκωση του ελλείμματος και του χρέους, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η πατρίδα στο κατοχικό μνημόνιο, ενώ υπήρχαν και άλλες οικονομικές λύσεις για να αποφύγουμε το ΔΝΤ, και τη τρό’ι’κα, με τα πολλά μνημόνια, και τους εκβιασμούς.
Εκτός αυτού, οι εκθέσεις των δύο εισαγγελέων στηρίζονται στις αποκαλύψεις του βουλευτού κ.Πάνου Καμμένου περί CDS……
Στις δηλώσεις του διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος κ.Γ.Προβόπουλου, ότι θα μπορούσε η Ελλάδα να είχε αποφύγει το καταστροφικό μνημόνιο, αν οι πολιτικοί κυβερνώντες είχαν λάβει άλλα μέτρα έγκαιρα.
Οι δηλώσεις των ξενόφερτων δοσιλόγων πολιτικών περί «Τιτανικού»,
και διεφθαρμένων Ελλήνων, που εκτόξευσαν τα SPREADS, οι μυστικές διαπραγματεύσεις με το κ.Στρός Καν, τότε διοικητή του ΔΝΤ, με σκοπό να οδηγηθεί η χώρα στη Τρό’ι’κα και στα επαχθή μνημόνια.
Τα ψέματα των αρμοδίων πολιτικών προς τον Ελληνικό Λαό.
Κέρδισαν τις εκλογές με ψέματα, και με τη βοήθεια των εχθρών του Ελληνισμού. Έλεγαν ψέματα στο Λαό, ότι πετρέλαια δεν υπάρχουν, ενώ γνώριζαν ότι η Ελλάδα κάθεται επάνω στα πετρέλαια.
Οι δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού Κ.Σημίτη, ότι το δυσβάστακτο
για το λαό Μνημόνιο αποτέλεσε ένα μεγάλο πολιτικό σφάλμα, αφού οι αρμόδιοι δεν το διαπραγματεύθηκαν, και άλλες πολλές εθνικές προδοτικές πράξεις.
Πρόσφατα δύο υπουργοί της κυβερνώσας παράταξης δήλωσαν ότι υπέγραψαν τα Μνημόνια χωρίς να τα έχουν διαβάσει.
Όλα αυτά, μαζί με τις υποχωρήσεις στα άλλα Εθνικά μας θέματα, συνιστούν εσχάτη εθνική προδοσία, και η Ελληνική Δικαιοσύνη, μαζί με τη Βουλή των Ελλήνων, πρέπει να αντιδράσουν, και να σταθούν στο ύψος τους, να φανούν άξιοι της πατρίδος, αιρόμενοι υπεράνω πολιτικών σκοπιμοτήτων και συμφερόντων, όσο και αν τους δεσμεύει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, τον οποίον οι ξενόφερτοι εφιάλτες και δοσίλογοι πολιτικοί, φρόντισαν να κατοχυρώσουν μέσα στο σύνταγμα των Ελλήνων.
Έκτοτε η κλοπή του δημόσιου πλούτου και η Εθνική προδοσία σε βάρος της πατρίδος «πήγε σύννεφο» από τους δοσίλογους πολιτικούς.
Εκτός των ανωτέρω, την εσχάτη προδοσία κατά της πατρίδας, στοιχειοθετούν και άλλες πράξεις των προδοτών πολιτικών, όπως είναι ο νέος μεταναστευτικός νόμος με βάσει του οποίου γέμισε η Αθήνα και όλη η Ελλάδα πατρίδα μας, με κάθε λογής κατατρεγμένους, και δυστυχισμένους της Οικουμένης, δηλαδή κάνανε την ιστορική πατρίδα μας αποθήκη λαθρομεταναστών, κάνανε την Ελλάδα μας Αφρικανική
χώρα τύπου Ζιμπάμπουε, Σομαλία, και Ουγκάντα, επειδή έτσι το θέλησε η παγκόσμια Δικτατορία.
Η καταστροφή της Βιομηχανίας μας, τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα που διεύρυναν το έλλειμμα, και το δημόσιο χρέος, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην εξευτελιστική χρεοκοπία, και να γίνουμε περίγελος
όλων των κρατών και λαών της Οικουμένης.
Εάν σε όλα αυτά προσθέσουμε την υποτέλεια στην Εξωτερική πολιτική,
τις υποχωρήσεις έναντι των Τούρκων στο Αιγαίο, τη μη χάραξη της Α.Ο.Ζ., την απόκρυψη από τον Ελληνικό Λαό της αλήθειας για τον ορυκτό μας πλούτο, ολοκληρώνουμε το φάσμα της Εθνικής προδοσίας.
Όλα αυτά τα έκαναν οι δοσίλογοι και εφιάλτες πολιτικοί, εκτελώντας εντολές των Κοσμοκρατόρων αφεντικών τους, ώστε να τυγχάνουν της ευνοίας αυτών, και αφού χρεοκοπήσει η χώρα, τα μεγάλα αφεντικά να  αρπάξουν όλο τον ορυκτό μας πλούτο, με τα πλούσια κοιτάσματα σε πετρέλαια και φυσικό αέριο. Αυτά θέλουν οι τοκογλύφοι δανειστές μας.
Σήμερα οι προδότες πολιτικοί, φοβούμενοι τη κατηγορία για εσχάτη προδοσία, αλλά και το έκτακτο ειδικό δικαστήριο, εκτοξεύουν απειλές εναντίον των γενναίων πατριωτών εισαγγελέων και άλλων δικαστικών λειτουργών, επιδιδόμενοι σε όργιο διαρροών, φημών και απειλών, εναντίον των δύο ηρω’ι’κών εισαγγελέων.
Οι επίορκοι δοσίλογοι πολιτικοί βυθίζοντας τη πατρίδα και το λαό της, στη χρεοκοπία, διέπραξαν εγκλήματα σε βάρος του Ελληνικού Λαού, και όχι μόνον, αλλά σήμερα να απειλείται η ακεραιότητα της χώρας, με την Εθνική μας κυριαρχία και τα εδάφη μας στο στόχαστρο των προαιωνίων εχθρών Τούρκων, με το «σύμμαχο» ΝΑΤΟ, να νίπτει τας χείρας του, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος.
Οι επίορκοι και προδότες πολιτικοί φούσκωσαν το έλλειμμα, και εκτίναξαν στα ύψη τα SPREADS & CDS, για να αρπάξουν πολλά δισεκατομμύρια Ευρώ, οι κερδοσκόποι τοκογλύφοι δανειστές μας.
Ζητάμε από τους βουλευτές όλων των παρατάξεων, να κάνουν το καθήκον τους προς τη πατρίδα, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων,
και αιρόμενοι υπεράνω πολιτικών κομματικών συμφερόντων και σκοπιμοτήτων,  να σκεφτούν για λίγο και την Ελλάδα, ώστε να  ελευθερώσουν τα χέρια της Δικαιοσύνης, και να ανοίξει το ειδικό Δικαστήριο, για να δικάσει και τιμωρήσει τους εφιάλτες και μειοδότες πολιτικούς οι οποίοι καταπατώντας τον όρκο που έδωσαν προς τη πατρίδα, εξετέλεσαν εντολές εχθρικών προς τη πατρίδα δυνάμεων, της παγκόσμιας Δικτατορίας, ώστε να χρεοκοπήσει και καταστραφεί η χώρα, και να μείνουν οι νέες γενεές Ελλήνων χωρίς καμία ελπίδα.
Σήμερα διεξάγονται σκληρές διαπραγματεύσεις –μεταξύ των δανειστών μας-για το λεγόμενο «κούρεμα» του Ελληνικού δημόσιου χρέους, και το επιτόκιο για το εναπομένον υπόλοιπο ποσόν του χρέους, ενώ οι τοκογλύφοι δανειστές μας της Ν.Τ.Π. παίρνουν όλα τα κοιτάσματα  του ορυκτού μας πλούτου, με μια απλή παράγραφο στη νέα δανειακή σύμβαση. Ο Λαός πεινά, και η Ελλάδα κάθεται επάνω στα πετρέλαια.
Οι υπεύθυνοι ξενόφερτοι δοσίλογοι και εφιάλτες πολιτικοί, που κατάστρεψαν τη πατρίδα μας, έχουν το θράσος να απειλούν με μακελειό τον Ελληνικό Λαό, και τους Δικαστές, εάν οι συνάδελφοί τους
που πρόδωσαν τον Ελληνικό Λαό, σταλούν στο Ειδικό Δικαστήριο.
Ενώπιον αυτής της δραματικής καταστάσεως ευρισκόμενοι, ποιούμε
έκκληση προς τους τίμιους πατριώτες Δικαστικούς λειτουργούς της Δικαιοσύνης, και τους λέμε να αδράξουν την ευκαιρία και να προωθήσουν τους φακέλους με τις δικογραφίες των δοσίλογων πολιτικών, στη Βουλή των Ελλήνων για τα περαιτέρω, ώστε να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους προδότες και εφιάλτες του Ελληνισμού.
Τώρα είναι η ευκαιρία να καθαρίσουμε τους σταύλους του Αυγεία, που είναι μερικά μέλη της εκτελεστικής εξουσίας.
Οι προδότες πολιτικοί κατάντησαν την Εκτελεστική και Νομοθετική εξουσία της πατρίδας, σε σταύλους του Αυγεία.
Εάν οι βουλευτές απορρίψουν το παραπεμπτικό βούλευμα των Δικαστικών, τότε θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον Ελληνικό Λαό,
και θα καταστήσουν εαυτούς και αλλήλους, υπόλογους απέναντι στο Λαό, αφού θα έχουν συνδέσει το όνομά τους, μαζί με εκείνο των Εθνικών προδοτών. Ο Ελληνικός Λαός θα τους υποδέχεται όπως αρμόζει σε εφιάλτες…..
                                        ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                        Διεθνολόγος
                                        E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο