Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

«Θα κάνουν τις κολώνες της ΔΕΗ ξύλα για το τζάκι»

Μια ανακοίνωση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με την υπογραφή ομάδας ξυλοκόπων (ΟΜ.ΞΥ.ΠΑ.ΚΑ.).


Οι «ξυλοκόποι» αυτοί απειλούν με κόψιμο των ξύλινων στύλων της ΔΕΗ στις περιπτώσεις που η ΔΕΗ θα κόβει το ρεύμα!

«Ο κόσμος έχει αγανακτήσει και παίρνει το νόμο στα χέρια του! Δυστυχώς, η αναρχία βασιλεύει στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια! Νόμοι υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται ή μάλλον εφαρμόζονται με σκοπό την καταπάτηση των δικαιωμάτων του Έλληνα πολίτη!


Πλέον οι πολίτες μιλούν! Εναντιώνονται στις προθέσεις των κυβερνώντων και των Ευρωπαίων φίλων τους, κάθε μέρα, σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας!

Ο λαός ξύπνησε! Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση-προειδοποίηση.

Ξεπερνούν τις 500.000 οι απλήρωτοι λογαριασμοί

Ξεπερνούν τις 500.000 οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος με τέλος ακινήτων για τους οποίους έχει παρέλθει η προθεσμία των 80 ημερών, που σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι καταναλωτές αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο διακοπής ρεύματος (εκτός αν περιλαμβάνονται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που εξαιρούνται).
Αυτό αναφέρει η ΓΕΝΟΠ και υποστηρίζει ακόμη ότι το υπουργείο Οικονομικών προτίθεται να αυξήσει σε 120 από 80 ημέρες την προθεσμία για την έκδοση εντολής διακοπής.

Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στην ΔΕΗ καλεί τους καταναλωτές που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς και αντιμετωπίζουν κίνδυνο διακοπής, ή τους έχει ήδη κοπεί το ρεύμα, να επικοινωνούν με την ΓΕΝΟΠ.

Η ΓΕΝΟΠ καλεί την κυβέρνηση «να απαλλάξει την ΔΕΗ και τους καταναλωτές από το χαράτσι και τον εκβιασμό που τους ασκείται» και δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι το τέλος.



Ελευθερη σκεψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο