Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

300.000 ευρώ διεκδικεί η σύζυγος του κυρίου "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ (ΙΜΙΑ)", από αγωνίστρια Κερατιώτισσα




Αγωγή εναντίον της Κερατιώτισσας Ελευθερίας Ψυχογιού, η σύζυγος του Θόδωρου Πάγκαλου, Χριστίνα Χριστοφάκη - Παγκάλου με αφορμή το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου στην Κερατέα τις μέρες της αντίστασης και του αγώνα.

Το επίμαχο βίντεο ήταν η αιτία της αγωγής από την κυρία του κυρίου Πάγκαλου εναντίον της Ελευθερίας Ψυχογιού, από την οποία ζητά 300.000 ευρώ και την 12 κράτησή της .(Η Ελευθερία Ψυχογιού, μιλάει στο τέλος του βίντεο ).


Έχει ανοίξει ένας διαδικτυακός χώρος, (τον δημοσιεύουμε παρακάτω) όπου συγκεντρώνονται υπογραφές, προκειμένου η κυρία Παγκάλου - Χριστοφάκη, να αποσύρει την αγωγή της.

Συνέλληνες, όλοι γνωρίζουμε την ..."ανεξαρτησία" της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΨΥΧΟΓΙΟΥ!


ΟΛΟΙ ΜΑΣ!


Σ αυτό υπογράφετε μήπως και την αποσύρει την αγωγή (το κείμενο έχει συνταχθεί από δικηγόρο)
http://www.change.org/petitions/-232

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ...

έχουμε ΧΡΕΟΣ να σταθουμε ΟΛΟΙ σο πλευρό της Ελευθερίας Ψυχογιού, έστω υπογράφοντας το κείμενο στην παραπάνω δικτυακή διεύθυνση.

ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΣΤO FACE BOOK.

Τα attikanea, κάνουν έκκληση σε όλους τους αναγνώστες τους, να υπογράψουν το σχετικό αίτημα και σε όλους τους bloggers να αναρτήσουν το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο